Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Burpees

scscHär är en otroligt fager bild på mig när vi gör burpees i Turkiet. Okej, det här är helt sjukt men jag har börjat älska burpees. Trodde aldrig jag skulle säga det. Så igår när jag var och körde med Ananda och Freddie på Sturebadet så tvingade jag dem att köra intervaller med Burpees och situps stegvis. Så först gör man två, sedan fyra, sedan sex, sedan åtta osv. Tills man dör och inte kan andas längre. Sjukt kul om man är flera stycken.

Untitled
Freddie tyckte inte alls att det var lika kul. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Petra Tungårdens webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!