Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

The bags under my eyes are chanel

Untitled

Känner du dig pigg och vaken – men de mörka ringarna eller påsarna under ögonen som möter dig i spegeln pekar på motsatsen? Lugn, bara lugn! Jag har provat ut säsongens bästa concealers som garanterat håller vad de lovar. Och ja, det är enorm skillnad på concealer och concealer. 

Här är mina tre favoriter: 

By Terry, Touche Veloutee, 395 kronor – 5/5

Min numera trogna livspartner som aldrig kommer att få lämna mig och min sminkväska. Den överlägset bästa concealern i branschen. By Terry, Touche Veloutee är en concealerborste i de perfekta nyanserna som döljer mörka områden och ojämnheter som rynkor och fina linjer i huden. Täckande, samtidigt som den är lystergivande och återfuktande. Allvarligt beroendeframkallande, som dessvärre tar slut raskare än önskat.

RMS, Beauty un cover up, 330 kronor – 4/5

RMS Beauty ‘un’cover-up är ingen vanlig concealer vars syfte är att bara täcka över din hy. Den tar istället fram det bästa hos dig genom att boosta hyn med ekologiska oljor som är rika på vitaminer och antioxidanter. Samtidigt ger den en perfekt, naturlig täckning som aldrig ser matt, torr eller kakig ut, tvärtom är den fjärderlätt i konsistensen och ger din hy hälsosam lyster. Sagolikt dryg, som dessutom utan problem kan användas som foundation.

Perricone MD, No concealer concealer, 489 kronor 5/5 (Finns på Åhléns)

Den här concealern är lite som ett kinderägg med tre överraskningar i en, för den är lika mycket en antiaging kräm, som solskydd och såklart concealer. Det här är en heltäckande concealer som sitter på plats hela dagen och den gör verkligen sitt jobb med bara ett lager är de mörka ringarna som bortblåsta. Men smakar det, så kostar det.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!