Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Tear it down

15184740793_b61c8cefc3_o

Idag var jag och tränade med Daddy. Fy fan, mina lår och min rumpa gråter. Ser ni hur svettig min keps är. Jag var tvungen att ligga i tio minuter och återhämta mig  på golvet innan jag ens kunde fundera på att lämna gymmet. Då är man trött.

Ni måste lyssna på den här låten som gått varm i mina högtalare hela helgen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • varför tränar man i keps?

  ina 2014-11-17 17:06:15
  Svara
 • Vilket bra träningspass!

  Hanna 2014-11-17 08:23:24 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • ha ha ha skön du är!! Visste inte att man kunde svettas igenom en keps så pass. Låten var inte min typ alls, inget alls faktiskt jag är mer annan typ av låt som Techno och trance för att träna.. Mer bas och drag. :D
  Men alla har olika smak och huuvdsaken är att den funkade för dig. :D

  DeMarkey 2014-11-16 21:44:23 http://demarkey.se
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!