Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

ett andra skinn

nmknknälnNu har jag precis kommit hem från ett pass och middag på Sturebadet med Jonas och Ananda. Jag älskar Sturebadet – fy fan vad trevligt det är där. Att man kan bränna av ett pass med sina kompisar och sedan slänga sig i en av sofforna och käka middag och basta.

Hade ett presentkort på Intersport och köpte ett nytt träningskit idag från Skins, ett av mina nya favoritmärken. Det kostar skjortan (!) men jävlar vilken skillnad det är. Ni måste prova – var noga med att välja rätt storlek. De ska sitta som ett andra skinn. Jag skulle tagit en eller två storlekar mindre i byxorna. Skins är kompressionkläder när de är som allra bäst.
15629582210_719a172614_k

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Petra! Vad ska man ha på fötterna till utsvängda byxor nu när det går mot kallare tider?

  Johanna 2014-11-19 17:00:19
  Svara
 • Varför måste det handla om att se smal och slimmat ut precis heela tiden?

  Marie 2014-11-18 11:30:10
  Svara
  • Svar på Maries kommentar.

   Det gör det inte – kompressionskläder håller allt på plats och förbättrar blodcirkulationen, det är helt ljuvligt. Hullet skulle inte ens våga dallra utan att fråga mig först. Du känner dig framförallt väldigt stark.

   Petra Tungården 2014-11-18 13:50:24 http://petra.metromode.se
   Svara
 • whats going on with the posing here?

  mm 2014-11-18 08:59:13
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!