Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Great White Örsjö

Nobis_hotel_4Åh, jag har varit sugen på den här lampan så länge från Örsjö. Funderar på att köpa den i dagarna. Den ger så himla mysigt ljus. Måste även laga min dimmer i vardagsrummet. Just nu fungerar den inte så vill aldrig ha Floslampan tänd. Vad tycker ni? Yes or no?
14502747182_beb6d9b338_b (1)Tänkte ha den där, ovanför soffan ut över borden. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Fantastisk lampa, har den i vardagsrummet ger ett väldigt fint sken!

    Johanna 2014-11-18 09:56:35
    Svara
  • Hej, jag har bloggat i ett år nu på nattstad med kategorin mode/livstil och jag har bland annat varit veckans blogg där och haft 70 000 läsare på en vecka! kika gärna in, då jag nu försöker förbättra min blogg ytterligare! kram http://www.nattstad.se/LovisaBriggert

    Lovisa 2014-11-17 15:57:37 http://www.nattstad.se/LovisaBriggert
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!