Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Meant to be

fwqefIbland har man flyt. Det hade jag igår. Jag ringde runt till massa butiker och frågade om lampan från Örsjö men den var slut överallt eller så fanns den inte i lager. TIll sista butiken jag bestämmer mig för att ringa till så har de den och dessutom är det ett utställningsex, så jag fick den för halva priset. Inte dåligt! 

Nu vill jag bara att någon underbar själ ska komma och borra upp den på vägen. Fick precis ett mail från ett nystartat bolag som heter: Taskrunner.se – funderar på om jag ska prova det och se om det fungerar bra. Lite som Rent a Husband, haha. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Älskar din lägenhet! Varifrån har du hittat skalet till din dator??? Letat som en galning efter de!! Kramar

    Klara 2014-11-19 14:52:58
    Svara
  • Vart kommer det super fina marmor skinet ifrån??

    Madeleine 2014-11-18 16:56:53
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!