Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

New Bag

nknk_pp

 

I helgen ska jag åka till Paris eller rättare sagt på fredag kväll. Ni måste ge mig massa tips – det var längesedan jag var där. Jag funderar på om jag ska köpa en Chanelväska. Jag har spanat på en som jag verkligen vill ha. Som tidig julklapp till mig själv nämligen Chanel Classic Flap Bag i silver.

Vad tycker ni? Nej, nu väntar PT-pass med Daddy och Therstam!
fdfewfwNamnlöst-6

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag bodde i Paris förut och är en riktig matfantast. Här är ett inlägg där jag listat mina favoritrestauranger: http://www.robindenise.se/2014/05/mina-favoritrestauranger-i-paris.html Klicka på kategorin Paris för att hitta mer tips :) Hoppas du får en finfin resa!

  Robin 2014-11-19 16:53:59 http://www.robindenise.se
  Svara
 • Hej! Bodde i Paris under ett år och har tips på klubbar och uteställen i paris som jag älskar:

  La Perle – 78 rue Vieille-du-Temple: En 70-talsbar som är Marais hotspot på kvällarna – här hänger en blandning av modemänniskor och franska skådespelare
  Le Montana – 28 rue Saint-Benoît: Det är en stenkällare i gotiskt stil. Det är extremt svårt att komma in…
  Club 79 – 22 Rue Quentin-Bauchart: Sjukt stort och stökigt, men vill man försvinna lite i mängden och dansa oavbrutet hela natten så är det grymt! Jay Z, Macklemore, Wiz Khalifa oh A$AP Rocky spelade där under hösten exempelvis. Mycket neon, hip hop och tusentals myllrande människor.
  Kong – 1 Rue du Pont Neuf: Den inglasade takvåningen där Carrie åt middag med ryssens ex i SATC är ett grymt fint ställe som ligger på Kenzos flaggskeppsbutik som i sin tur har en storslagen utsikt över Louis Vuitton-byggnaden och över Paris takåsar. Förutom utsikten så älskar jag inredningen med de genomskinliga stolarna och de japanska inslagen.
  Chez Raspoutine – 58 rue de Bassano : Ryskt, dekadent och burleskt! Jag kände mig som Anastasia när jag var där. Tänk röd sammet, takkronor, kandelabrar, kändistätt och bra musik, väldigt exklusivt och grymt svårt att komma in om man inte känner någon.

  Mysigt och smarrigt fik:
  Le Loire dans la Théière- fik som man inte får missa i Marais! 1ans metro.
  När ni ändå är där är Marais ett toppenshoppingställe

  Ingrid 2014-11-18 21:35:47
  Svara
 • Hej!
  Vad roligt att du ska åka till Paris i helgen.Jag har bara bott här i några månader men har redan hunnit hitta några guldklimpar.

  Mat
  Mina favoriter är Aux artistes (15e) som är typiskt franskt och billigt (3 rätter för 15 euro), Le mal barre (10e) som har godaste hamburgarna med franska ostar, La cave gourmande som gör stans bästa Boeuf bourgignon (18e). Ett måste är att göra ett vinstopp vid Le baron rouge i marais (de har enormt utbud av goda viner och trevlig personal). Om du gillar glass hittar du den bästa hos Berthillon.

  Shopping
  Mina favoritområden för shopping är Saint germain och Marais. Det finns lite av allt i dessa områden och de är mycket mysigare än övriga shoppingdistrikt. Det finns för övrigt en secondhandbutik i Saint germain där de endast säljer chanel och Hermés. Dessutom finns det ett enormt utbud av marknader i Paris som kan vara roliga att besöka.

  Nattklubbar
  Har dessvärre inte varit på så många nattklubbar i Paris och vad jag har förstått så är det mer barhäng som gäller. En schysst nattklubb/bar är Le comptoir général (ligger vid canal st martin). Annars är området kring Bastille livligt på kvällarna.

  Hoppas att mina tips kommer till användning och att du får en skön helg i Paris! Tveka inte att höra av dig om du vill ha flera tips. :)

  Au revoir!

  Sofie 2014-11-18 21:33:10
  Svara
 • KÖP KÖP KÖP!!! Underbar väska och en riktig investering som du sen säljer här om du tröttnar =)

  Vill ni se massor av vackra sovrum så kan ni kika in på www.modevarlden.se idag!

  Modevärlden 2014-11-18 20:09:45 http://www.modevarlden.se
  Svara
 • ÅÅH, jag ska också till Paris i helgen. MAGISKT. Hoppas man kanske får en liten sneak av dig på Paris gator (utan att låta allt för creepy, haha)! :)
  Önskar att jag kunde gå i samma tankar och kanske köpa en Chanel, men det är liiiite över min budget, snyyft. Hade jag haft pengarna hade jag inte ens funderat utan slagit till direkt. KLART du ska köpa en Chanel!(!!!!!!!!) Kommer aldrig bli omodern och exakt ALLA kommer kolla på dig och vara avundsjuka, när du svirar runt med din lilla väska. Och vem vill inte det?
  Ha en fantastisk resa!

  Hanna 2014-11-18 17:58:13 http://nattstad.se/dearhanna
  Svara
 • Om du verkligen känner att du har råd så slå till :)

  Paula 2014-11-18 17:47:14 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!