Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Hmm…

15642524270_9bc0f4c69e_hIdag var jag och bästa, gulligaste, supersöta, charmiga, övergrymma Fanny hemma hos mig och plåtade en grej till Metro. Jag skulle dessutom passa på och visa hur jag skulle fästa min nya lampa. Men det gick inte riktigt som jag tänkt mig. Lampjäveln hamnar typ mitt i soffan, inte över bordet (borden) som tänkt. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra med lampan. Åh, jag som älskar den. Måste försöka lösa det här på något höger.

4R2A7452
Kollade även om jag kunde ha den över matbordet. Men det var inte heller någon hit. Fan… 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!