Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

TÄVLING

triwaJust nu kan ni kamma hem en klocka från ett av mina favoritmärken Triwamen dessutom vinna 2 biljetter till vår brakfest som vi ska ha på Fou i nästa vecka, den 3:e december, med Metro Mode. Trust me – ni vill inte missa den här festen. Den kommer bli helt galen och eventbyrån har förvandlat hela Fou till en riktig lekstuga. 

Hur ni tävlar? Det är suerenkelt! Skicka en motivering varför just du behöver en ny klocka till [email protected]!
Tävlingen pågår till och med den 27 november och därefter väljer vi ut 4 lyckliga vinnare.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • För att jag precis kammat hem ett jobb i östeuropa (Kaching!) och lite svensk design i form av denna regelrätta klocka för att representera Sverige på rätt nivå skulle sätta mig på kartan över coola kids på kontoret direkt!

  Svara
 • Så att jag en gång för alla kan lära mig höger och vänster! För klockan sitter ju på vänster, eller… Snyggt skulle det ju bli iaf! :)

  Elin ottosson 2014-11-27 16:01:18
  Svara
 • Heeej!
  Jag vill vinna klockan ;)!! Varför undrar du? Hallå, jag sitter och skriver ett inlägg på din blogg kl 2 på natten! Borde jag inte ha en klocka så jag vet när jag borde sova! Hade jag varit i sthlm nästa vecka hade jag velat vinna brakfesten också :)
  Kram!

  Karin 2014-11-27 02:17:30
  Svara
 • Snyyyyg! Den här modellen skulle passa till ALLT, fest som vardag! Klassisk men samtidigt modern, väldigt fint! Stressigt jobb där man måste hålla koll på varje minut så att få gå runt med den här snygga klockan på handleden skulle göra dagarna och jobbet mycket mer glam och trevligt! Plus att jag skulle kunna slänga mina ganska skavda halvt fungerande tråkiga sak ”klocka”. #tidigjulklapp?

  Hanna Ragnarsson 2014-11-27 00:06:32
  Svara
 • Åh jag behöver en klocka för att jag är världs-sämst på att passa tiden… Och nu när jag börjat universitetet i Danmark och skall bli vuxen så känns det extra pinsamt att komma sent. Har länge tänkt att jag borde köpa en klocka, men, den knapra studentbudgeten jag har sätter prompt stopp för det. Så en såhär fin klocka vore en ypperligt härlig och lyxig julklapp, dessutom kommer jag hem till Stockholm för typ första gången sedan studenten (en kortis bestående av flyttkaos hann jag med i somras också) och att fira det med en riktig brakfest känns ju mer än helrätt! Du är grym Petra, så cool och inspirerande!

  Molly 2014-11-26 13:56:16
  Svara
 • Jag saknar verkligen en klocka runt min handled! Jag är en sådär tjej som har svårt att unna sig och köpte en budgetvariant på gina tricot för ett par år sedan. Bar den varje dag och tyckte så mycket om den. Sedan föll den så klart av någon gång under dans på fest och jag fick aldrig se den mer.

  Jag önskar mig helt enkelt en riktig klocka- som aldrig lämnar mig. Denna vackra vore drömmen. Så jag skickar min önskelista till dig Petra istället för till tomten i år. ❤️

  Pernilla 2014-11-26 00:40:01
  Svara
 • Därför att jag lovar att använda den tills tiden stannar och allting fryser till is (passande iv denna kyliga årstid. Och även för att jag som liten tös samlade på klockor och ringar av olika slag men tyckte att dem erhöll så stort värde att jag därav inte använde dem så mycket…Meeen nu vet jag bättre. I ett litet silvrigt smyckeskrin kommer dem inte till sin rätt och nästintill förlorar all sin glans. Så jag lovar att denna klocka kommer att få se dagens ljus desto oftare och skina ikapp tillsammans med mig när jag numera insett att varje dag räknas!!
  Kram Jess

  Jessie 2014-11-25 21:57:46
  Svara
 • Jag jobbar som lärare och är beroende av att ha koll på tiden. I vanliga fall är det inget problem då vi har en klocka i varje klassrum men flera gånger har dessa gått sönder och eftersom jag inte har ett armbandsur har jag fått be eleverna om hjälp att hålla koll på tiden. Ganska värdelöst! Så jag skulle bli jätteglad om jag vann!

  Jeanette 2014-11-25 19:14:24 http://heltvanligtliv.blogspot.com
  Svara
 • har skickat in ett litet tävlingsbidrag nu :) Håller tummarna!

  emelie 2014-11-25 11:20:16
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!