Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Ingenting är omöjligt

yesterday

Och så började vi om igen… Jag vill passa på att tacka mina sponsorer som gjort den här kvällen möjlig #smink #vatten #cleareyes #torrschampo, men främst vill jag tacka min huvudsponsor #treo. Tack för ert tålamod och stöd, er hängivenhet men framförallt för att ni aldrig gav upp. Och avslutningsvis vill jag tacka appen #perfect365 som gjort den här bilden publiceringsbar. 

Ikväll har jag varit på middag för Gina Tricot SS15 kollektion med 30 andra underbara tjejer. Mer bilder från kvällen kommer under dagen. Det var en jävla uppförsbacke innan jag traskade ner till eventet må jag lova.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Din outfit är grymt snygg! Var har du fått tag på byxorna och tröjan? :)

    Ylwa 2014-12-05 10:01:40
    Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind