Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Att tro

Ett sidospår från allt annat… Men vad tror ni på? Jag har alltid varit ateist. Men jag tror ändå på något större. Jag vet däremot inte riktigt på vad. Jag känner verkligen tillit till attraktionslagen och att det vi sänder ut är den energin vi får tillbaka. Jag tror nog på universum, kärlek, energi, tacksamhet och karma. Att vara snäll mot sina medmänniskor och att alltid visa respekt. Jag skulle verkligen vilja fördjupa mig i ämnet. Jag tycker att det är så intressant och spännande. Att komma in på djupet, att förlika sig med sin inre kärna. Att lära känna sitt rätta jag och att leva i sanning – och att våga utmana sitt ego. Älskar mina coahingsessions med Filippa som varje gång tar mig ett steg framåt och ger mig utlopp till att utmana mig själv. Kanske låter otroligt flummigt, men för mig har det verkligen hjälpt och jag känner en helt annan harmoni och ett lugn i livet som tidigare inte funnits där.

Det viktigaste i den här processen har varit (och är) att lära sig att förlåta. Saker som man kanske trott att man förlåtit, men som fortfarande lever kvar. Inte för deras skull, utan för mitt eget inre lugn.

1525380_1577682778946287_571135819_n1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Hej Petra! Mitt enda tips är: Teal Swan, du hittar hennes videos på YouTube. Där förklarar hon bl.a. meningen med att vi lever här som människor och mycket om attraktionslagen. Varje video får en att verkligen börja förstå hur detta universum fungerar. Hon förändrar mitt liv varje dag :)

  Sarah 2014-12-11 22:31:38
  Svara
 • Ibland är det lite svårt för många människor att förstå kristendomen helt och hållet. Även kristna kan ha svårt att förstå. Det jag syftar på just nu är tron på Jesus och att Jesus är Gud. Detta gäller inte för alla men för många är det så att på grund av att man inte förstår detta så känner man att man kommer längre ifrån tron på just kristendomen. Hur kan Jesus vara en Gud som samtidigt själv bad till Gud och som levde på jorden som en människa??. I början fanns ordet. Ordet var hos Gud. Ordet var Gud och ordet blev till kött. Med detta menas alltså att Gud skapade Jesus på ett sånt sätt som inte är helt mänskligt och som alltså sticker ut från oss andra. För det första skapades han inte genom en normal befruktning mellan en man och kvinna, utan han blev till utan att något ägg befruktades. Gud skapade något som skulle ha hans krafter men även vara i människoform (han gjorde ordet till kött) för att kunna leva bland oss människor och att vi ska se Gud ”face to face”. Så när någon undrar ”hur kan du tro på att Jesus är en Gud samtidigt som ni säger att vi bara tror på en Gud??” Det jag beskrivit nu är svaret. För att vi ska komma till himmelriket krävs att vi inte syndar. Detta är i stort sätt omöjligt för oss eftersom det är mänskligt att synda även om det är små synder som att ljuga, snacka skit osv. Som kristen ska man göra sitt yttersta för att leva ett så gott liv som möjligt och vara en god medmänniska osv och detta kräver någon sorts meditation eftersom man behöver bli stark i sitt inre för att kunna hålla sig borta från onödiga elaka saker i vardagen och som kristen gör man detta genom bön och att läsa bibeln där man uppmuntras att vara ödmjuk, ärlig, hjälpsam m.m. Men som sagt vi alla syndar nån gång och Jesus har dött på korset för att våra synder som vi gör (det kan också vara omedvetna synder man gjort) ska bli förlåtna för att vi ändå ska få komma till himlen ändå. Men kravet är att man måste tro på att Jesus är Gud och att han faktiskt dog på korset för oss. Tror man inte på han som förlåter så ger man ju sig aldrig chansen att bli förlåten.

  hanna 2014-12-11 10:19:47
  Svara
 • Jag är väldigt kluven, attraktionslagen kan lika gärna vara handla om inställning och acceptans. Om du är positiv till det stora i livet kan det lätt göra att det som händer i livet går att acceptera lättare och att man ser små saker som händer som ett svar på den energi man sånder ut. Jag vet inte om detta makes any sense alls…

  Mickis 2014-12-11 07:12:01
  Svara
 • Jag tror på Gud. Jesus har gett mitt liv mening, på riktigt :)

  Ina 2014-12-11 05:33:35
  Svara
 • Jag tror på GUD. Jesus finns alltid inom mig. Han hjälper mig att ge styrka och mod. :)

  Emma 2014-12-10 18:57:32
  Svara
 • Det här har ingenting med det här inlägget att göra men jag måste bara fråga- Vart köper du dina Monroe spetsklänningar som du har i flera olika färger? Och hur mycket kostar dom? Tack!

  Bella & Ems 2014-12-10 18:43:57
  Svara
 • Jag tror på Jesus. Han har gett mitt liv mening!

  Mikaela 2014-12-10 16:08:53
  Svara
 • Om du tror på nåt större är du inte ateist, en ateist tror inte alls http://sv.wikipedia.org/wiki/Ateism

  Stina 2014-12-10 14:57:25
  Svara
 • jag tror på GUD :) är alltså kristen. tror på himlen, evigt liv. Jesus är så grym!

  Emma 2014-12-10 14:12:32
  Svara
 • jag tror att det viktigaste av allt är att tro på sig själv! våga förlita sig blint på sina innersta känslor, vilket inte alltid är så lätt, då man ibland döljer sina riktiga känslor med distraktioner och lögner. Sedan tror jag också på stjärntecken och hur det påverkar våra personlighetsdrag (dock inte veckans-horoskop och sånt!!!) Men precis som dig tror jag även på något större även om jag inte har övertygelsen till någon specifik religion då jag behöver se för att kunna tro. Dock har jag väldigt stor respekt för religion då jag är fascinerad över hur stark kraft det kan tillföra människor, jag tror det finns ett samband mellan att vi i sverige mår väldigt dåligt även om vi lever i väldigt bra förhållanden och att väldigt fattiga folkgrupper kan finna lycka i de småsakerna och tron på något större.

  alexandra 2014-12-10 10:35:46
  Svara
 • Jag är precis på samma spår som dig. Jag är en blandning av buddhist och ett fan av LOA, jag ser buddismen som en lära (tror inte så värst på reinkarnationen). Däremot har jag en sådan stor respekt för religion och allas tro! Att människor kan gå ut i krig pga religiösa åsikter. Men för min egen del så känner jag mig nöjd. Jag tror starkt på att bara jag själv styr över mitt eget liv och ingen högre makt mer än LOA.

  sussie 2014-12-10 10:07:54 http://myawesomedays.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind