Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Friends who turned into family

jul
Om det är något jag värderar väldigt högt, framförallt de senaste åren, så är det att vara tacksam.
Jag är så otroligt tacksam för allt i mitt liv. För det lilla som det stora. För att hela min familj mår bra till att jag jobbar med världens underbaraste människor. Varje kväll, innan jag lägger mig, brukar jag ägna några minuter åt att tänka på allt fantastiskt jag har att vara tacksam över.

Idag har vi haft julfest hemma hos mig. Jag och mina närmsta kollegor. Människor som har gått från att vara ytliga bekanta, till vänner som jag numera anser som familj. Varje dag när jag kommer in på kontoret känner jag sådan otrolig glädje över att ha just dessa människor i mitt liv. Jag skulle inte vilja byta ut dem mot något i världen. Det spelar ingen roll om jag gråter krokodiltårar över kärlekar eller om det är en liten bagatell för dagen – de finns alltid där. Stöttar, förstår och tröstar. Jag kan alltid luta mig mot deras axlar. Och framför allt så vet jag att de alltid, oavsett vad det kostar dem – skulle göra allt för att göra mig lycklig. Jag önskar att alla hade lika underbara kollegor runt omkring sig som jag har.

julbordVi hade knytis så alla hade med sig sin specialité.
carro
Carro fixade i köket. 
filyer
Medan de andra mös i soffan.
martin
Martin <3

Untitled
Dagen till ära fick vi prova Lindeman’s nya vin. De röda var en riktig hit och tog tokslut. Sjukt bra bib! Rekommenderar den varmt.

Untitled

Untitled Åh, mina bästa människor. Glöm inte att vara tacksamma. Varje dag. Oavsett hur jobbigt livet är just nu, för i slutändan kommer allt alltid bli bra. <3

Be grateful for all the obstacles in your life. They have strengthened you as you continue with your journey. Lev i sanning. Godnatt underbara ni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Fint och klokt skrivet Petra! Det är viktigt att stanna upp, tänka efter och vara tacksam över allt fint och positivt i ens liv.

  Mysig knytis ni verkar ha haft :)) måste bara passa på att fråga när inlägget ändå handlar om friends: när kommer vi får höra Petra & Friends? Minns att du skrev redan förra året att du var sugen, även också i våras/somras att din podd äntligen skulle dra igång.
  Kram

  steph 2014-12-12 08:17:04
  Svara
 • Kul att testa nya viner! Hur var det vita vinet? Lika bra som det röda? Tacksam för svar innan helgen.

  Annica 2014-12-10 13:55:07
  Svara
 • Fast allting blir inte alltid bra i slutändan. Har en nära vän som är 38 år gammal, lider av en obotlig cancer och har bara några månader kvar att leva. Vi hoppades i många år att det skulle bli bra men så blev det tyvärr inte. Det är så sorgligt och livet är bara så orättvist för vissa. Visst, tycker också man skall vara tacksam i den mån man kan, men det betyder inte att allt kommer att sluta bra. Tyvärr.

  Julia 2014-12-10 11:19:16
  Svara
 • Åh vilket mysigt inlägg att läsa på morgonen. Älskar dig!

  Michaela 2014-12-10 09:17:59 http://www.forni.se
  Svara
 • Vilken härlig julmiddag, vad mysigt det ser ut!! Alltid kul att umgås med fina vänner och att äta gott :) Och din inredning är ju superfin. Tänkte höra vad det är för tavlor du har ovanför soffan?

  kramiz aka

  A House With A View 2014-12-10 08:37:56 http://ahousewithaview-aka.blogspot.se
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind