Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Helt åt skogen

Untitled

Det går verkligen helt åt helvete för mig på den här resan. Just nu sitter jag helt själv på en trött bar i Washington, äter dock en jävligt god hamburgare och snackar skit med bartendern och väntar på att mitt plan till Newark som går om 4 timmar. Där måste jag hänga en hel natt för att sedan äntligen cirka två dygn senare sätta mig på planet till Costa Rica. Mina medresenärer tillika kompisar landar strax i Costa Rica. Jag har inte den blekaste aning om vart mitt bagage befinner sig just nu. De tog min luggagetag i Paris och glömde ge tillbaka den. Så väskan kan jag nog fetglömma den här resan, om jag inte har änglavakt.

Hur hamnade jag här då? På en bar i Washington med en jävligt god hamburgare helt själv. Det ska jag tala om för er. Tydligen så är man tvungen att ansöka om ett nytt Esta när man byter pass. Vilket jag inte hade någon aning om. Så min Esta-ansökan som jag gjorde om i januari gällde tydligen inte längre och då fick jag inte boarda planet. Så nu härliga ni – nu vet ni det. Gör inte om mitt misstag.

UPPDATERING: Nu ringde precis Margaux och sa att det hade hittat min väska i NYC. Och tagit med den på sitt plan. Jaaaaaa! Tack livet. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh fy fan! Jag kommenterade häromdagen att jag ska till costa rica på söndag och har idag fyllt i min esta-ansökan. Bara det lilla problemet att sidan jag först ansökte genom visade sig vara en bluff som debiterade 89 dollar, istället för de 14 som det ska vara… Paniken när jag inser detta och 1) inte vet om ajg fårtillbaka min pengar och 2) inte vet om ansökan ändå gått igenom till rätt instans (och sidan bara var en ”agentur typ som tog extra betalt) och att min nya ansökan via rätt sida därför kanske blir avslagen… suck. Inte samma sak men jag förstår iaf ångesten kopplat till esta och längtan till costa rica :) Skönt att du får en god burgare iaf och att det verkar ordna sig.

    Anna 2014-12-17 15:06:01
    Svara
  • Men ÄLSKLING!!! Bara du alltså… ta hand om dig nu när du är ensam i USA och njut ordentligt när du kommer fram sen! <3

    Michaela 2014-12-17 13:41:37 http://www.devote.se/forni
    Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind