Tävlingsmänniska

Jag blir sällan arg. Men om det är någon gång jag fullkomligt lackar ur fullständigt så är det när det går dåligt för mig i sportevenemang, spel, i skolan – ja, allt man kan tävla i. Jag tävlar sällan mot andra, oftast mot mig själv. Och jag kan bli så fruktansvärt arg. Idag när det gick käpp rätt åt helvete på surfingen var jag tvungen att gå upp och sätta mig på stranden och ”andas”. Ta djupa andetag för att inte kasta brädan rakt åt skogen och skita i allt.

Jag vet inte vart den här instinkten kommer ifrån. Jag har alltid varit så, så länge jag kan minnas. Från gympan i skolan till basketen. Och så har jag fruktansvärt dåligt tålamod och vill att allt ska hända direkt. Så jag antar att det här är sjukt bra träning för mig. Min meditation. Andas, börja om – släpp allt.

Är ni likadana? Vad gör ni när det går åt helvete? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
  • asdasd

    Arta4d 2024-04-04 08:35:19 https://arta4d.site/
    Svara
  • This was beautiful Admin. Thank you for your reflections.

    Jaqueline Randolph 2024-01-11 22:09:20 https://stara-zagora.info
    Svara
  • Today, the sasuke sword continues to captivate enthusiasts and collectors worldwide. Its historical significance, combined with its extraordinary craftsmanship and artistic beauty, makes it a sought-after item. Many skilled practitioners study the art of iaido, the way of drawing the katana, to honor its traditions and refine their skills. Owning a katana is not only a testament to the sword’s enduring legacy but also a profound appreciation for the artistry, craftsmanship, and cultural heritage it represents.

    anime swords 2023-11-22 07:32:56 https://superkatana.com/
    Svara
  • This post post made me think. I will write something about this on my blog. Have a nice day!! horse racing stream live

    www.newsmax.com live 2023-07-15 06:52:57 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
    Svara
  • This was beautiful Admin. Thank you for your reflections. gulfstream park streaming

    Svara
  • I really like your blog post very much. https://www.thetarpco.com/product-page/green-drawstring-tarp

    Svara
  • Thanks for sharing.

    abc aust news 2022-10-08 06:49:09 https://oneotv.online/live/abc-news-live-tv-en/
    Svara
  • god jul!

    parfym 2014-12-26 11:29:21 http://metrobloggen.se/parfym
    Svara
  • god jul!

    parfym 2014-12-26 11:28:29 http://metrobloggen.se/parfym
    Svara
  • Haha, jag är exakt likadan. Kan bli sjuktarg på onödiga grejer i samband med tävlingar. Men jag ska verka oberörd. Jag brukar gå undan & andas, sen tala om för dom runt omkring att jag kan bli väldigt känslig & att det inte är ”läge” just nu att små retas eller liknande som vissa människor kan ha som nöje att göra då dom vet att man är känslig i såna här sammanhang.

    Carro 2014-12-24 23:50:40
    Svara
  • Åh vad kul att höra att du är som mig. Jag hatar att förlora så kan ibland vägra ställa upp på saker jag vet att jag inte är så bra på pga att jag alltid måste vinna. Spel, idrott ja allt.. haha.
    Vet inte hur många gånger jag även har börjat gråta när jag har tävlat i dressyr, spelat fotbolls match eller åkt skidor för jag inte har vunnit eller inte varit tillräckligt bra enligt mig själv. Riktigt jobbigt ibland, önskar att jag var mer snäll mot mig själv

    Hanna 2014-12-24 18:59:54
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!