Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Tävlingsmänniska

Jag blir sällan arg. Men om det är någon gång jag fullkomligt lackar ur fullständigt så är det när det går dåligt för mig i sportevenemang, spel, i skolan – ja, allt man kan tävla i. Jag tävlar sällan mot andra, oftast mot mig själv. Och jag kan bli så fruktansvärt arg. Idag när det gick käpp rätt åt helvete på surfingen var jag tvungen att gå upp och sätta mig på stranden och ”andas”. Ta djupa andetag för att inte kasta brädan rakt åt skogen och skita i allt.

Jag vet inte vart den här instinkten kommer ifrån. Jag har alltid varit så, så länge jag kan minnas. Från gympan i skolan till basketen. Och så har jag fruktansvärt dåligt tålamod och vill att allt ska hända direkt. Så jag antar att det här är sjukt bra träning för mig. Min meditation. Andas, börja om – släpp allt.

Är ni likadana? Vad gör ni när det går åt helvete? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • god jul!

  parfym 2014-12-26 11:29:21 http://metrobloggen.se/parfym
  Svara
 • god jul!

  parfym 2014-12-26 11:28:29 http://metrobloggen.se/parfym
  Svara
 • Haha, jag är exakt likadan. Kan bli sjuktarg på onödiga grejer i samband med tävlingar. Men jag ska verka oberörd. Jag brukar gå undan & andas, sen tala om för dom runt omkring att jag kan bli väldigt känslig & att det inte är ”läge” just nu att små retas eller liknande som vissa människor kan ha som nöje att göra då dom vet att man är känslig i såna här sammanhang.

  Carro 2014-12-24 23:50:40
  Svara
 • Åh vad kul att höra att du är som mig. Jag hatar att förlora så kan ibland vägra ställa upp på saker jag vet att jag inte är så bra på pga att jag alltid måste vinna. Spel, idrott ja allt.. haha.
  Vet inte hur många gånger jag även har börjat gråta när jag har tävlat i dressyr, spelat fotbolls match eller åkt skidor för jag inte har vunnit eller inte varit tillräckligt bra enligt mig själv. Riktigt jobbigt ibland, önskar att jag var mer snäll mot mig själv

  Hanna 2014-12-24 18:59:54
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind