Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Övningsköra utan kjol barfota

edskinn

Igår på min födelsedag fick jag världens finaste kjol från & Other Stories. Är helt kär i den – så jag invigde den redan idag. Den sitter som ett andra skinn. Var tvungen att knäppa upp den när jag skulle övningsköra för att jag inte fick någon luft, haha. Och köra barfota för att jag hade glömt mina extra skor.

Min körskoleärare Kevin tycker att jag är den knäppaste han vet. Idag skulle jag öva på att köra under tystnad och inte pladdra hela lektionen. Det gick sådär. Istället sjöng jag med i radion. Dåren satte ju på lugna favoriter med Céline Dion maraton. Hur kan man inte sjunga med i Céline Dions låtar är den stora frågan? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vart kommer dina svarta stövlar ifrån? Jättesnygga!

  Louise 2015-02-18 15:38:27
  Svara
 • Hei Petra,
  unfortunately I learned Swedish only for less than a year (and moreover this was about 20 years ago!),
  so I ask you in English about your clothing, in particular I’d like to know something about your pencil type of leather skirt. What model is it?

  Thanks in adavance for your answer.

  With greetings from Rome

  The ”jag heter” Andreas

  Andreas 2015-02-13 22:58:41
  Svara
 • Hahhaha Petra! Du är manisk! pöss

  Lady x 2015-02-12 22:04:44
  Svara
 • Så snyggt du passar bra i skinn. Skulle vara snyggt med ett par byxor

  Peter 2015-02-12 17:14:14
  Svara
 • Ha ha du är ju för skön! Tänker tillbaka på när jag övningskörde i Buffaloskor

  Ida 2015-02-11 08:12:13 http://www.idior.se
  Svara
 • Så jäkla snyggt!

  lisa 2015-02-10 21:53:43 http://nouw.com/lisabengtsson
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!