Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

IPL, LASERFIFFI & SPA BY US

IPL

Älskar att bli fotad underifrån, haha. Hur bra har mina fransar hållit? Gjorde alltså dem för en månad sedan – en vecka innan jag åkte till NYC och har surfat med dem. HELT SJUKT. Bästa Bästa Saint de Lucy.  

I förra veckan var jag förbi övergrymma Tessan på Spa by Us (Maggans kusin) och gjorde ”laserfiffi” (läs: hårborttagning) som jag, Dasha och Margaux kallar det. Jag gör ju som sagt brasiliansk och tar bort håret under armarna. Det här var min tredje omgång och nu börjar jag verkligen att se resultat. Tänk att slippa raka sig till sommaren! Bye bye bikinilinjen och rakutslag.

Sedan gjorde jag även IPL i ansiktet. Både hudföryngrande och mot pigmentfläckar. Jag har nämligen fått en pigmentfläck i pannan som Tessan bearbetar. Sedan jag började med IPL har min hy verkligen blivit bättre. Och mina porer har dragit ihop sig och är inte alls lika stora och synliga.

Just nu ger Tessan 20 % rabatt till alla som bokar IPL och Hårborttagning. Rekommenderar verkligen henne varmt. Om ni börjar nu så hinner ni bli kvitt allt hår till sommaren.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hårbortagninsspray – http://tonzes.com/epilse.htm
  Dottern min använt detta och det funkade bra.

  samete 2018-10-01 12:12:57
  Svara
 • så himla trist att du spär på den enorma utseendehets som tjejer måste tampas med….

  johanna 2015-03-24 19:00:16
  Svara
 • Hej! Vad lägger du i läpparna? Det är super fint

  Jojo 2015-03-23 14:23:05
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!