Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Extensions: Hair Talk

Petra Hair Talk_pp

I förra veckan gjorde jag nya extensions. Jag provade ett nytt märke som bara funnits ett år på marknaden i Sverige, men som är otroligt skonsamt mot håret nämligen Hair Talk. Mitt hår är nästan i samma längd, några centimeter kortare. Jag är så otroligt nöjd – håret känns helt magiskt. Man fäster håret med små tejpbitar. Och fördelen med Hair Talk är att du kan fästa håret hela vägen upp till benan utan att det syns för tejpen är genomskinlig. 

Problemet med många förlängningar är ju att de syns om du sätter löshåret för högt upp eller nära ansiktet. Dessutom var det inte alls en av de dyrare för längningar, utan jag skulle säga medelklass. I sättningen som jag fick brukar lika på 4800 cirkapris. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Fin du är! :)

  camilla 2015-04-02 16:55:35 http://nouw.com/CAMILLAisabella
  Svara
 • Åh vad fint! Får lust att klippa page direkt! Du är så fin!

  Hanna 2015-04-02 09:34:29
  Svara
 • Men jösses vad snyggt det blev! Jag har samma hårlängd som dig fast väldigt tunt hår och jag har också funderat på att sätta in löshår. Kan man beställa hem löshår från hair talk?

  Netti 2015-04-02 06:40:12
  Svara
 • Petra! Det bara lyser om dig – vad är din hemlighet? Hur lägger du en sådan glowing base? Puss och kram

  Matilda 2015-04-01 20:47:48
  Svara
 • Hur är det möjligt att ha så olika kroppsform. Om man tittar på bilden där du står i din hudfärgade klänning ngr inlägg tillbaka och denna bild har du ju två helt olika midjor/siluetter?!

  Samt – varför alla dessa filter?

  Mi 2015-04-01 18:39:41
  Svara
  • Svar på Mis kommentar.

   Vilken märklig kommentar, Mi. Sluta kommentera andras kroppar! Vad ger dig rätt att döma någon annans utseende? Man har bara en kropp och man bestämmer själv över den.

   Anna 2015-04-02 10:44:36
   Svara
  • Svar på Mis kommentar.

   Alltså, det är ju en sån otroligt konstig fråga. Svaret är väl liksom bara att; JA! Ja, det är väl helt enkelt väldigt lätt och otroligt möjligt att ha väldigt olika kroppsform på olika bilder. Typiskt mänskligt men även möjligt för tex djur och föremål. Kroppen är trots allt tredimensionell men avbildas tvådimensionellt på bild. Man bakas och trycks ihop, avstånd förkortas och man kan se väldigt olika ut och det känns som att det har man lärt sig och förstått, och det ser man ju själv i tex spegeln?! Jag personligen har bilder från samma tillfälle när jag ur en vinkel på en bild ser ut som en stor fyrkant och ur en annan som en graciös svan. Jag föredrar ju kanske de svaniga bilderna men det är väl jättebra och trevligt att Petra lägger upp olika bilder. Det skulle väl vara jättekonstigt och tråkigt, att bara se samma pose i samma vinkel om och om igen, det om något skulle ju vara ett ”filter”, och det är väl ingen drastisk skillnad mellan de två bilderna mer än att man kan tänka att det är just två olika bilder, olika ställningar, olika kläder i olika färg men med samma fantastiska, starka kvinnliga kropp. JÄTTEFINA BILDER PETRA, BÅDA TVÅ! FEM SVANAR AV FEM, PÅ BÅDA! Om man gillar ngt på en bild så kan man väl skriva det bara och strunta i att skriva om det andra. Man tolkar det ju lite som att en bild enligt dig är att föredra men det är liksom en levande människas kropp du frågar om och människor har känslor.

   C 2015-04-01 20:17:44
   Svara
 • De syns visst! Har sett dem på folk med egna ögon som jag vet har just de håret! Man ser tejpen liksom. Den dagen de inte syns skaffar jag med löshår. Kanske. Gillar inte att dra fingrarna igenom det och känna massa skit/fästen. Urk!

  Tyckte det va snyggare innan du satte i det där.

  Namn 2015-04-01 18:35:53
  Svara
  • Svar på Namns kommentar.

   Ja, er det feil plassert så synes de. De skall ikke festes som Petra skriver her helt opp til benan eller for lang frem mot ansiktet. Men er de korrekt påsatt så er det veldig vanskelig at se dem, spesielt hvis du går for pluss versjonen som har hår som dekker teipen.

   Anna 2015-04-02 10:48:57
   Svara
 • Gud så fint det blev! :)

  Rosalie&Nicole 2015-04-01 17:24:56 http://rosalienicole.devote.se
  Svara
 • Så fint det blev! Vart kommer kjolen ifrån?

  cecilia 2015-04-01 17:17:37
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson