Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Metro Mode Home, Plåtningar, Helgjobb, Zandvoort, Punk Royale, Smultron och Presenter.

4R2A5831Hela den här helgen har varit dedikerad åt jobbet, närmare bestämt Metro Mode Home bilagan som ska lämnas in på måndag morgon. Igår var jag uppe med tuppen för att åka förbi Graanens lägenhet och plåta. Urgrymma Zandvoort hade nämligen homestylat hela lägenheten. Det är sådan jäkla skillnad. Resultatet får ni se i bilagan den 23:e april. 

4R2A6040Sedan cyklade jag och handlade blommor och därefter tillbaka hem för att få med mig massa bud som skulle få åka med mig till Söder. Närmare bestämt Folkkungagatan 128 – där mina övergrymma kockkompisar Kalle & Jocke ska öppna restaurangen Punk Royal. 
4R2A6024När jag kom in möttes jag av det gulligaste jag sett på länge. Nämligen Kalle som lärde Sannas dotter Lou att trä smultronstrån efter att de varit (hand i hand) och plockat strån i parken utanför. Lou är ett riktigt charmtroll. Hon lyckades charma Kalle så mycket att hon fick äta upp hela asken smultron alldeles själv.

Japp, ser ni tvättmaskinen där i periferin? Den kommer stå där även när restaurangen öppnar nästa lördag. Där kan man nämligen kasta in sitt plagg om man råkar spilla och gå från restaurangen med rena kläder. Och när man har ätit färdig så kastar man in sin servett och tackar för sig. 
Petra Tungården Inredning Sanna FischerSedan var det dags att packa upp. Då kan man se så här sammanbiten upp. Jag och Sanna hade med oss porslin för en livstid. 
4R2A6186Man kan säga att jag och Sanna har ett organiserat kaos när vi jobbar. Det är förbannat härligt! 
4R2A6230Det var så många fina saker som så gärna skulle få följa med mig hem. Hur fin var växten (där i skålan) som jag hittade på Regeringsgatans blommor tidigare på morgonen? 
4R2A6246Vi dukade upp nya miljöer för varje rätt. 
4R2A6253De här killarna är genier på upplägg. Ni kommer dö när ni ser de färdiga rätterna. Här får ni ett smakprov! En sommaräng gjord på murklor och sparris. Och blommor som lilla Lou plockade i parken. 
Punk Royal Ölbaren Petra TungårdenJag lärde känna de här dårarna, Jocke Almqvist och Kalle Nilsson, när de hade en krog i Åre som hette Ölbaren. Vi var där och åt middag. Jag och Dasha – sedan tyckte vi att de var så nedrans festliga och härliga så vi gick ut och drack drinkar tillsammans. Och mer drinkar blev det. Killarna gör avsmakningsmenyer. Jag skulle säga att det är ett måste att besöka deras nya krog Punk Royal som öppnar nästa lördag. Det är en kulinarisk matupplevelse ni sent kommer att glömma.  14 rätter för 600 kronor. Men ni måste boka bord nu för det börjar redan bli fullt. 

Maila om bordsbokning på: info@punkroyale.se  
Metro Mode Home Petra Tungården Sanna Fischer Punk RoyalEfter en heldag med boysen var det dags att säga adjö och packa ihop allt igen och bege sig hemåt.
4R2A6370När jag kom hem så låg det ett väldans fint paket till mig i soffan. Vet inte riktigt vad jag hade gjort för att förtjäna det. Förresten ser ni nya Floslampan? Ja, den har äntligen kommit! Hurra!

4R2A6377Från världens finaste kille som låg stendäckad när jag kom hem (haha, han kommer inte gilla den här smygbilden). 
4R2A5693Medan han sov plockade jag fram ingredienserna från ett bud jag fick igår. 
4R2A5790Jävligt jobbigt att jag kör bootcamp med Kampsportslabbet i sådana här stunder. 
4R2A6378Jag överraskade iallafall min kille med en mega köttig superhamburgare på pulled pork. Själv åt jag pulledpork med grönkål och avokado. Det var ta mig tusan lika gott det. Sedan låg han och åt 2 kg godis i soffan och medan jag satt vid matbordet utan godis och jobbade. Trist för mig, haha.  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Petra! Vart kommer den fantastiska stora guldiga vasen ifrån?

  Egor 2015-04-13 12:54:38
  Svara
 • Det går inte att maila den adressen?

  Johanna 2015-04-12 21:53:44
  Svara
 • Vart är den svarta kavajen från? Snyggaste jag sett!

  Rebecca 2015-04-12 19:19:41 http://www.rblakstad.com
  Svara
 • Men varför går du på såna konstiga strikta dieter fortfarande? Kan du inte bara leva normalt, träna och njuta av livet?

  Hanna 2015-04-12 17:34:00
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Jag äter normalt. Men just nu kör jag ett bootcamp. Jag äter typ allt – var tredje timme. Men inte bröd och feta såser. Njuta kan man ändå – utan att hälla i sig godis och fett i perioder ; ) Det blir desto godare att unna sig sedan…

   Petra Tungården 2015-04-12 19:47:48 http://petra.metromode.se
   Svara
 • Men gud alltså vad kul det lät! Och sista bilden maten, dog lite så gott det där såg ut!!

  maria 2015-04-12 13:05:27 http://www.mariacharlotte.devote.se
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Imane Asry
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson