Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Slut som artist

Balkong - trall
Klockan är över 03.00 och jag sitter fortfarande på kontoret.
Jag är dödshungrig och supertrött. Och inte klar med mitt jobb, trots att jag jobbat precis hela helgen. Eftersom jag fotat nästan allting själv till bilagan så är det så sjuk mycket jobb att både: styla, låna saker, skriva, fota, retuschera, returnera saker… Som 5 olika jobb fast för 1. Nu kan jag inte hålla ögonen öppna, så nu måste jag hem till min säng. Har egentligen pass med Kampsportslabbet om 3 timmar. Det är bara att fetglömma.

Jaja, fin kommer förhoppningsvis bilagan som jag och Sanna kämpat med bli iallafall. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Det måste vara oerhört energikrävande att ha jobbet överallt. Plåtningar hemma, lanseringsmiddagar hemma osv. Din hjärna måste alltid vara påkopplad, det finns stor risk att det kör dig in i väggen. Vad behöver du bevisa? Är det en vadslagning med den nya bilagan Metro mode home? Varför gör du 5 personers jobb? Du borde få fler resurser att jobba med. Du är grym, men du ska också hålla. Hoppas det lugnar sig snart. Kram!

  Mary 2015-04-13 19:08:45
  Svara
 • Du är världens duktigaste!
  Pusss

  margaux dietz 2015-04-13 16:51:36 http://margaux.devote.se
  Svara
 • Hoppas att din arbetsgivare uppskattar att du arbetar fem personer och att de skjuter till fler resurser till nästa bilaga. Din kraft och energi ska hålla i många år. Ta hand om dig och se till att vila nu när bilagan är klar. Jag ser fram emot att läsa den.

  Grit 2015-04-13 14:44:15
  Svara
 • Vilken eldsjäl. Fantastiskt hur du fixar allting själv, saker som är så olika dessutom! Att kunna fotografera, skriva, styla o.s.v. brukar det vanligtvis krävas en handfull personer till. Du är inspirerande.

  Glöm bara inte att pausa emellanåt, för att kunna komma tillbaka med ny jävlar anamma!

  Grym är du, hur som helst!

  Maria 2015-04-13 08:55:14
  Svara
 • Det är så otroligt imponerande att du är så dedikerad till ditt jobb att du sitter till 03 för att hinna bli klar. Wow! Hur funderar det rent lönemässigt för dig när du arbetar så mkt eller har du fast månadslön? Vad säger din chef om det, han/hon borde ge dig hur mycket cred som helst. Får du välja själv vilka arbetstider som du har?
  Du har kämpat otroligt med träningens vilka resultat de visar. Helt otroligt. Kan du inte berätta lite mer hur du äter nu ? Blir inspirerad av att ta del av det.

  Du är helt fantastisk! Fortsätt så :)

  Frida 2015-04-13 08:39:52
  Svara
 • Kämpa på Petra! Är sjukt imponerad av dig !

  -tove 2015-04-13 07:02:11
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Imane Asry
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson