Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Nina Kullberg

4R2A7396

Imorse när jag cyklade hem från Bootcampet vid 07.00 handlade jag med mig frukost till min dude. Så avundsjuk på hans smarriga macka från Brunkebergs (de gör världens godaste mackor). Om ni inte ätit frukost där så måste ni det. 

Igår kom posten med mina två nya kuddar från Nina Kullberg. Har tyckt att det är så svårt att hitta fina kuddar, men blev helt kär i hennes. Visst passar de bra i soffan? Har ju en sedan innan (den blåa bakom). Jag gillar att ha en ganska neutral basfärg i hemmet och istället pynta med mer färg i attributen.
4R2A7398Även den här kom på posten igår – måste dock gå och köpa en ny kudde till den. Blir nog toksnygg till de andra mer färgglada alternativen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Supersnygga möbler! Kolla in på www.barstolar.nu där de just nu har stor sommarrea med 30% rabatt på HELA sortimentet! Skynda in och fynda

  Caroline 2015-08-10 15:22:44 http://barstolar.nu
  Svara
 • Kan inte du bara komma hem till mig och styla om hela min lgh? Eller så flyttar jag in hos dig. Kan tänka mig att lämna Göteborg ;) hehe.

  Malin 2015-04-24 09:20:19 http://malinjoannag.spotlife.se
  Svara
 • Hej Petra,
  Älskar din stil för det första!!! Och jag vill ge deg ett tips på en butik som jag verkligen tror du kommer älska!!! Butiken heter M&J och ligger på Enebytorg. De har allt ifrån inredning, kläder, te och gottigotti.

  Milla 2015-04-22 19:16:26
  Svara
 • Wow, vilka snygga kuddar! Funderar på att lägga en beställning på Yolk Yellow idag.

  Max 2015-04-22 13:05:35 http://socialengineer.se
  Svara
 • Din vackra vas! Är det small eller large?

  Emma 2015-04-22 12:44:17
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Imane Asry
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson