Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Wings for Life – Mot Kalmar

Wings for life

 Idag gick jag upp tidigt för att hinna jobba innan det bär av till Kalmar. Yes, ni läste rätt om tre timmar sitter jag och Maggan i en bil ner till Kalmar för att springa Wings for Life World Run för Redbull. Där pengarna går till att stödja forskning till förmån för att hitta sätt att bota ryggmärgsskador och förlamning. Tävlingen, som är ett av världens största långdistanslopp avgörs på drygt 30 platser över hela jordklotet och går ut på att springa så långt som möjligt innan en jagande mållinje hinner ikapp. Så först får man springa i 30 minuter, innan en bil börjar jaga ikapp en.
goal_calculatorHur stressad blir man, haha. Jag avskyr att bli jagad. 

Jag vet inte riktigt hur det kommer att gå. Springer aldrig långdistans (bara intervaller). Så jag antar att det bara är att gå på vilja, haha. Jag ska springa allt jag kan iallafall – och så får vi hoppas på det bästa. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Petra Tungårdens webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!