Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Vi behöver gardiner!

4R2A8380

 Så här ser det ut i vårt sovrum just nu. Finn ett fel? Hmm, ja det hänger ju en gardinstång men utan tyg. Så går det när jag ska pillar med saker. Men kanske lika bra det för den där fula stången var ändå tvungen att ryka inom sinom tid. Markus tycker jag är svinhärlig som haft sönder stången. Det är nämligen superstrålande sol in i lägenheten på morgonen, så vid 05.00 är det lika ljust som i en operationssal.

Sanna tipsade om Mats, från My Window, som fixat hela hennes hus. De måttanpassar gardiner och gör det precis som man själv vill. Mats var hemma hos mig idag och kikade och imorgon skulle han komma förbi med tygprover.

Jag vill förvandla sovrummet till ett hotellsovrum. Ni vet så mysigt så man inte vill gå upp på söndagsmornar, utan bara leva hela sitt liv från sängen. Precis så.
191-1024x683De kommer sitta på en liknande ränna, under stuckaturen. Men i sammet. Bilden är från Sannas vardagsrum!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Petra! Vi har precis fått tillträde till vår nya lägenhet och håller på att inreda för fullt. Vi tar mycket inspiration från inredningsbloggar och inte minst din :) Du har en stil som är á jour och passar moderna unga människor. Lägenheten är nyrenoverad men vi touchar ändå upp lite detaljer. Vi kommer bland annat lägga in en carrara marmor bänkskiva i köket. På väggen ovanför är det en snyggt svart blankt kakel som vi kommer ha kvar till marmorn, MEN vi är lite osäkra på om vi ska ha silverfärgad eller mässingsfärgad blandare. Vi har samma taklampa från Flos som du har i vardagsrummet och tänker att en mässingsblandare kunde bli en hit. Men det kan också bli rätt tacky till det svarta kaklet, vad tycker en inredningsguru som du? Kram V

  Victoria 2015-05-08 11:05:29
  Svara
 • Vi tog hjälp av My window hemma på Riddargatan. I sovrummet tog vi en skena längs hela fönsterväggen. Först en ljuggrå mörkläggande gardin på inre skenan och sen ett sånt där ljust genomskinligt tyg på yttre (som på bilden du la upp)….blev jättebra! Gardinerna går ju att trycka helt åt sidan om man vill ha bort dom.

  =)

  instagram: martinitrip

  Martin 2015-05-08 06:49:30
  Svara
 • Behöver du någon tavla kan du vända dig till mig om du vill! :)

  Jeanette 2015-05-07 14:40:39 http://www.createdbyj.blogg.se
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!