Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Pool Party

nelly pool party

Hur grymma 24 timmar hade Nelly styrt upp? Helt magiskt! Har fotat som en dåre. Men mer om det i eftermiddag. Jag passade på och överraskade min kille på hans födelsedag med en resa till Ibiza. Så när alla andra åkte hem, så checkade vi in på Ibiza Gran Hotell. Det är så nice här. Kanske det bästa hotellet jag bott på. 

Jag vill bara kika in och tipsa och påminna om vår kampanj för Cubus. Just nu har jag och Linn ett samarbete med Cubus där vi fått välja ut våra 7 favoriter. De har hur mycket fina bikinisar nu som helst och de kostar en spottstyver. Det här är några av mina favoriter –  för att se alla val besök kampanjsidan (klicka här!)

Om ni är sugna på att se våra val live så är de utmärkta i Cubus butiker med ”Metro Mode Älskar” tags <3
52405991c25cde43bd50360fcc677485_980x0_c_85_ns_v4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • hej petra!! jag undrar var du köper dina underkläder? har själv väldigt svårt att hitta en snygg bh som man kan visa upp i en fin urringning, detta på grund av min större byst (D kupa). så jäkla svårt att hitta en snygg, upplyftande, bekväm (men inte förstorande eller vadderad) som känns bra! kram kram

  M 2015-05-14 17:11:46
  Svara
 • Hi,
  I just love your style . amazing !

  Michelle 2015-05-11 13:54:29 http://www.kara-diamonds.com
  Svara
 • Shit vad smal och vältränad du är!! Njut av Ibiza :)

  Janna 2015-05-11 09:11:22
  Svara
 • Du är så fin på bildens från Ibiza!!
  Var är clutchen från på bilden? Så fin!

  Ha en trevlig resa med killen :)

  Linn 2015-05-10 16:21:58
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!