Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Fan!

faa2a0b7041cd0bf6dcc7abbebeaa30d_980x0_c_85_ns_v4

Så irriterad – hade satt klockan på 05.45 för mitt bootcamppass vid 06.15. Men jag vaknar inte. Totalt stendöd. Markus som alltid brukar vakna, vaknar inte heller. Och jag som struntade i en middag igår för att jag skulle vara utvilad och komma upp. HUR IRRITERAD BLIR MAN DÅ? Jag har stängt av alarmet i sömnen. Blä! Jaja, jag får väl köra själv idag :(

Det är så himla skönt att ha inbokade tider, så när man var yngre och hade sin basketträningar. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Upp med garden för fan!!

    Lollo 2015-05-16 08:42:14
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!