Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Tävling: Vinn en månads förbrukning av Friggs

4R2A8660

Okej, har ni smakat Friggs nya miniriskakor med mörkchoklad? Om inte så måste ni göra det – helt livsfarliga. Knapriga, salta, krispiga och doppade i choklad. Vi har haft ett stort lager på kontoret (läs: livsfarligt). Som tur var gick det åt med en jäkla fart så hann bara greppa några påsar. 

Just nu har vi en tävling med Friggs där ni kan vinna en månadsförburkning av deras produkter. Några äter riskakor till frukost, en del till mellanmål och andra har dem som snacks!Men fråga är hur äter du helst dina riskakor? Nu har du chans att vinna en hel månads förbrukning av dina favoriter! Behöver du inspiration? Missa inte mitt frukostinlägg. 

Så här tävlar du:

1. Lägg upp en bild på Instagram av hur du helst äter dina riskakor.
2. Tagga #Friggsriskakor

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Petra Tungårdens webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!