Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Tidiga Mornar

Imorse när klockan ringde vid 05.45 tryckte jag på snooze av ren instinkt. Imorse var jag så förbannat trött. Igår hade vi nämligen fystester med Kampsportslabbet och att gå upp och köra ett mördande benpass imorse tog verkligen emot.

Utan Markus hade jag aldrig någonsin kommit upp. 

Först började han putta på mig. Sedan tjatade han lite. När jag fortfarande vägrade så tog han allt täcke. Så då låg jag där svinförbannad och frös.  Jag var så sur, så jag funderade på att gå upp och lägga mig i soffan eller på golvet i badrummet. Men tillslut pallrade jag mig iväg till gymmet. Haha, var ju självklart så nöjd när jag kom hem. Jag skämdes så mycket så jag köpte med mig svingod frukost hem till karln.

Men nu är jag pigg igen. Idag är det fullt ös – vi ska plåta ett ”Hemma Hos” för Metro Mode Home.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Petra Tungårdens webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!