Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Ox Denmarq och Floristkompaniet

Oxtable

Bordet kommer från Ox Denmarq (finns här).

Igår plåtade jag en grej hemma till fredagens Metro Mode Home. Jag hade lånat massa superfina vaser. Blev helt kär i dessa från Floristkompaniet. Funderar på att köpa den med blomman i. Vad tycker ni? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Vaserna föll mig inte direkt i smaken, men den med blomman i är helt klart den snyggaste! :)Bordet däremot… TO DIE FOR! Så snyggt! Min tjej hade blivit galen av glädje om jag kom hem med ett sånt bord, men det är liiiite över min prisklass… ;)

  http://mikaelanordin.blogg.se/

  Min vikt(iga) resa 2015-05-21 09:06:08 http://mikaelanordin.blogg.se/
  Svara
 • Även jag blev kär i vaserna! Går de att få tag på online?

  Johanna 2015-05-20 09:57:00
  Svara
 • Vad är det för märke på vaserna, de två större?
  Bor tyvärr inte i Stockholm men vill försöka hitta dem annanstans. =)

  Johanna 2015-05-19 19:26:45
  Svara
 • Kan vi prata om hur dösnygg deras VD Johan är?! Är han gay måtro? Vet du det Petra? :)

  E 2015-05-19 16:20:40
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!