Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Denim and Linen

Acne Studios ZaraJust nu lever jag i de här jeansen från Acne Studios. Jag har letat efter ett par identiska sådana i flera år – så blev så glad när jag blev påtvingad dessa av en expediterna på Acnebutiken. Jag rensade ju ur min garderob när Markus flyttade in hos mig och skänkte bort 6 sopsäckar med kläder. Nu när jag öppnar garderoben är den helt tom. Trots att jag har massa kläder, så känns det som att jag har absolut ingenting att ha på mig. 

Nej, nu ligger jag efter i mitt schema. Nästa anhalt plock på stan! Sedan väntar en middag på Le Rouge ikväll <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Var kommer den tok snyga linne skjortan ifrån? :)

  C 2015-05-21 20:36:28
  Svara
 • Älskar jeansen, perfekt utsvängda!
  xx Elle

  www.cherryblossomstreet.com – Swedish Fashion Blogger and Model in TOKYO

  Elle 2015-05-21 06:51:06 http://www.cherryblossomstreet.com
  Svara
 • Hej Petra! Jag har nog aldrig kommenterat här förut fastän jag har hängt med ditt liv i galet många år, men någongång måste vara den första!
  Jag har precis som du tröttnat på allt vad hormoner heter och tog ut min p-stav igår (woho). Jag har en sambo sedan många år tillbaka som inte riktigt är lika positiv till detta som jag är men säger ändå att jag får göra som jag vill för det är min kropp. Men i nästa stund kan han säga att det är ett trick från min sida för att bli gravid (måste bara säga att så är inte fallet, jag är fattig student och vill inte ha barn ännu) och att sucka över att nu blir det kondom i flera år så nu ska han köpa en gummifit**a. Jag har sagt till han att det han säger sårar mig och att jag kanske inte heller tycker att det är asnajs med kondom men hellre det än hormoner. Så nu undrar jag vad fan jag ska säga till karln härnäst och hur jag ska hantera situationen. Hur gjorde du med din karl och vad tycker han om hela idén med att vara hormonfri? Jag har tidigare gjort en abort som gick fel så min karl är medveten om att jag inte gör om en men samtidigt vill jag ju inte bli gravid.. Ska jag leva i celibat tillsammans med min karl och hans gummi eller vad gör man? Förlåt för novellen men jag sitter fast. Tack för världens mest inspirerande blogg och hoppas du har en fortsatt trevlig kväll! Puss och kram

  Matilda 2015-05-20 20:41:44
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   +1 på alla svar ovan. Vilket skithögsbeteende! Du mår dåligt av hormoner hela tiden, han får stå ut med gummi en liten del av sitt liv. Dags för lite empati mannen. Du står på dig och fortsätter han klaga dumpar du honom. Jag äter inte p-piller eftersom jag mår riktigt skit av dem. Gråter hela tiden så la ner det för 15 år sen. Ingen pojkvän har någonsin klagat och hade de gjort det hade de åkt ut med huvudet före.;) Kram!!!

   Linda 2015-05-21 22:19:19
   Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Han är ett as och behöver dumpas

   Hannah 2015-05-21 14:34:28
   Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Tycker du ska fundera på om han är rätt man i ditt liv :( Och ang hormonfria preventivmedel finns ju kopparspiral (det har jag!) men det är ju om DU inte vill använda kondom. Det ska inte din kille bestämma!!

   Sofia 2015-05-21 09:22:21
   Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Jag slutade med p-piller för ca 1,5 månad sen eftersom jag inte mådde bra av hormoner. T.ex. minskade min sexlust, och jag var mycket mindre glad rent allmänt. Jag märkte stor skillnad direkt när jag slutade! Min kille har nämnt någon gång att det inte är lika skönt för honom med kondom, och då svarar jag att det inte är så skönt för någon av oss ifall jag inte har någon sexlust. Det höll han med om :-) Jag tycker faktiskt det är väldigt egoistiskt om man sätter sin maximala njutning vid sex framför någon annans generella välmående. Jag menar, visst kondom kanske tar av lite av känslan men det kan ju inte vara som att det förtar ALL känsla och att det inte alls är skönt för killen.

   Nu ska jag testa en mini-kopparspiral, och se om det funkar! Annars blir det kondom igen. Lycka till med din sambo, du har ju helt klart rätt i denna frågan!

   Bettan 2015-05-20 21:29:39
   Svara
 • Petra! Kan inte du berätta om hur du och Markus träffades?

  Malin 2015-05-20 20:37:11
  Svara
 • Jättesnygg outfit, sådär sommarfin och speciellt blusen är hur fin som helst.

  www.diningandcooking.blogg.se

  diningandcooking 2015-05-20 18:14:10 http://www.diningandcooking.blogg.se
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!