Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Tävling: Vinn Spa-behandling, Resa till Paradis Ö och lyxig goodiebag!

LdB
Ni har väl inte glömt att ni kan vinna en resa till en paradisö?
Jag hoppas ni är med och tävlar för det priset vill man banne mig inte gå miste om. Varje vecka drar jag tillsammans med LdB nya vinnare som är med och tävlar om slutpriset. 

Den här veckan (fram till den 28:e maj!) kan ni dessutom vinna ett helt kit från LdB’s Hydrating Pearls och en ansiktsbehandling tillsammans med mig (i Stockholm).

1. Gå in på kampanjsajten http://greetingsfromparadise.se

2. Skapa ditt vykort.

3. Fyll i ditt namn samt mailadress och klicka på ”delta”.

4. Dela sedan vykortet på Facebook med hashtag #LdBPetra och #LdBParadise. Glöm inte att du måste ha en offentlig/öppen profil för att jag ska kunna hitta inlägget. Detta kontrollerar du i sekretess (hänglåset i toppbaren) under fliken ”vem kan se mitt innehåll”. Klicka i offentligt.

5. Tävlingen avslutas 28:e och vinnaren kommer att utses under v.24.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Men Gud, då har jag helt missförstått när jag läst. Självklart kan man bara dela inlägget! Tack för svaret Charlotta :)

  Elin 2015-05-21 17:13:45
  Svara
 • Åh, jag vill jättegärna delta. Men har tyvärr vissa principer som att min Facebookprofil för mig är ytterst privat. Tråkigt att Ldb påtvingar människor att ändra på dessa (ganska omtalade) säkerhetsinställningar bara för att deras tävling ska spridas. Känns ganska girigt :/ Men, lycka till till alla andra! Gillar verkligen din blogg Petra! :)

  Elin 2015-05-21 11:14:43
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hej Elin!

   Hela ditt flöde på facebook kommer INTE att vara synligt för andra än dina vänner. Enbart inlägget med LDB kommer att synas för andra. Inget av dina andra inlägg.
   Man kan nämligen välja om ett enda inlägg ska vara offentligt!
   Från datorn: När du skrivit inlägget så trycker du på ”vänner” innan du postar som är en knapp under själva texten som du har skrivit, då får man välja hur just DET inlägget ska visas, där fyller du i offentligt.
   Från mobilen: När du skrivit inlägget så går du upp rutan ovanför där det står vänner, klicka där så kan du välja att göra just det inlägget offentligt. Glöm inte att skriva #LDBPetra och #LDBParadise så vi kan hitta inlägget.

   Hoppas att du är med och tävlar! Lycka till!

   Kram
   Charlotta
   Metro Mode

   Charlotta 2015-05-21 12:09:24
   Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!