Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

WOW – Hemma hos grundarna av Fabrique!

Hemma Hos Metro Mode

Foto: Jesper Florbrant

Det här är faktiskt ett av de finaste hemmen jag sett på länge, så himla osvenskt och alldeles alldeles underbart.När Sanna skickade sms-bilder från ”Hemma Hos” plåtningen så trodde jag inte mina ögon. Vilka möbler, för att inte tala om stuckaturen. Ni måste in och kika på hela hemmet och läsa intervjun med Charlotte och David som grundat Fabriques Stenugnsbageri. 

Se alla bilder och läs hela intervjun här! 

IMG_7206

Jag hade gett min högra hand för den väggpanelen. Den skojar man inte bort. 
IMG_7218Spana in den kakelugnen. Den kan man tänka sig i sitt eget hem. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Jag läser också din blir genom bloglovin men har haft problem att inte kunna se bilderna mycket längre än tre veckor (kollar alltid originalinlägget direkt). Jag följer andra bloggar från Metro mode men de är det inga problem med.
  I övrigt: tack för en rolig och personlig blogg. Har följt dig sen 2008, och det har varit så kul att se hur du har utvecklats!

  Ida 2015-05-30 09:07:32
  Svara
 • hej! Jag läser bloggen genom bloglovin och i typ 3 veckor har det varit problem med att man inte ser dina bilder. Hoppar därför över inläggen pga jobbigt att klicka in på din blogg. Fixa det :)

  L 2015-05-29 19:29:37
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!