Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Smickrande klänning och Milles!

Smickrande KlänningKlänning Asos, Skor Just Fab och väska Céline.

I lördags skulle vi käka på Milles på kvällen. Efter att ha suttit inne hela dagen och jobbat var jag ruggit sugen på att gå ut och möta världen. Så jag svidade om från mjukiskläder till min nya klänning från Asos (finns här!). Himla smickrande sak! 
IMG_8125Jag mötte upp de här dårarna först för middag. Världens bästa Mathilda och Fingal <3
IMG_8137
Milles är min favoritrestaurang just nu – bara för att jag blivit så förbannat förälskad i deras asiatiska råbiff. 
IMG_8141
Martin min favorit! 
IMG_8144
Sedan kom min älskling också och blev tvånglad! 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Kan du inte tipsa om shorts som passar kurviga kroppar? Alltså smal midja med bredare höfter och lår. Tycker tighta jeansshorts får mig att känna mig fet när det klämmer åt så runt låren och de tenderar dessutom att glida upp och trycka åt på fel ställen.. Tack på förhand!

  Frida 2015-06-30 20:28:36
  Svara
 • Snygg klänning.

  Johan 2015-06-30 12:28:37 http://finest.se/soulful
  Svara
 • Läs inlägget i min blogg som gjorde Schulman förbannad: http://throfast.blogg.se

  Mårten 2015-06-30 12:17:18 http://throfast.blogg.se
  Svara
 • Hej tycker du har en grym blogg och man blir alltid lika inspirerad av att titt in här.
  Jag tänkte höra om inte du kan göra ett inlägg där du tipsar om underkläder till fodralklänningar! Som den på bilden. tycker alltid att det är lika svårt när man har en fin klänning så syns underklädskanterna, och har man lite kurvor så är det ännu svårare.

  tove 2015-06-30 11:12:01
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!