Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Jumpsuit

Byxdress Missguided
Innan jag åkte klickade jag hem den här jumpsuiten från Missguided.
Ofta är semesterkläder sådant slit och släng och man får solkräm på allt. Så jag gillar inte att lägga så mycket pengar på saker man kanske bara har några gånger från och till stranden. Den här byxdressen är ett perfekt exempel. Jag är en hejare på att spilla saker dessutom. Det händer ofta att jag ska ta en klunk kaffe och missar munnen och så går koffeinet till spillo och landar mitt i mitt knä eller på bröstet. Tack gode gud för fläckborttagare och vanish.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Riktigt fina skor, precis något sådant jag letar efter. Kort som man är så behöver man ett par platå och dessa var ju riktigt läckra

    Therese 2015-08-06 15:26:38
    Svara
  • Where did you get those AMAZING shoes?

    Simone 2015-08-04 21:11:05
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!