Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Paddel Tennis

Paddel Tennis Stockholm Göteborg

 Igår var vi och spelade paddel tennis. Paddel tennis är Spaniens näst största utövade sport efter fotboll. Man kan säga att det är en blandning mellan tennis och squash. Jag har spelat det en gång innan (förra året i Marbella) och det kan vara bland den roligaste sporten jag utövat (förutom basket då). När jag kommer hem ska jag starta en paddel tennis grupp med massa kompisar och lira varje vecka för att det är så förbannat kul. Jag är så mega taggad på att komma hem och träna och äta nyttigt (kanske utesluta sangria ur kostcirkeln varje dag, haha).

Och dessutom saknar jag mitt älskade Kampsportslabb <3 Ska kötta där i höst när jag kommer hem. Ni har väl inte missat att de kör bootcamps hela hösten? Jag varnar er, det blir en drog.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Pax för att få vara med!

    Louise 2015-08-02 20:11:07
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
Jannike Ebbing
Mode
Imane Asry
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Fridsell
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson