Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Ops… Nätshopping..

gucci Linea B
Förlåt för dålig uppdatering. Ibiza är lite för förtrollande och har lite för mycket att bjuda på. Dagarna bara flyger iväg. Första dagen när vi kom hit satt jag och jobbade hela dagen. Jag satt med lämningar och surfade efter kläder och accessoarer till ett plock. Livsfarligt – som att gå över ett minfält och bara vänta på att det ska smälla till. PANG! Som av en slump snubblade jag över den här skönheten från Gucci (se fler bilder här) och i andra sekunden var den på väg hem till mig.

Efter Ibiza blir det nudlar och buljongsoppa, för det är allt jag kommer ha råd med, haha. Den här semestern har kostat skjortan, men det är ett nederlag jag får hantera senare i höst.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • det var förresten jag som skrev, så nu kan ni väl näthata mig lite också då. ha, kul! ser fram emot det. välkomna!

  ps. petra, du är fan grym!

  /. http://www.emelieelisabeth.blogg.se

  emelie 2015-10-07 12:52:35 http://www.emelieelisabeth.blogg.se
  Svara
 • ja, jag skulle också förstått era tankegångar om jag vore i samma ålder som er. men vad är ni, 12? vad sägs om att lägga er dyrbara tid på något vettigare än att kasta skit på andra? eventuellt jobba lite på er egen självkänsla? så kanske näthatet skulle minska lite, litegranna bara! jösses, något löljigare får man leta länge efter. skärp er…

  emelie 2015-10-07 12:49:58
  Svara
 • Orka bry sig om att hon ofta skriver att hon får äta nudlar efter att hon har köpt något dyrt. Det är så Petra är – stör ni er, läs inte bloggen… Easy as that.

  Linda 2015-08-07 14:14:21
  Svara
 • det är verkligen sant! petra du ”äter nudlar” flera gånger i månaden ibland! vem gör något sånt när man är över 18? köper en väska istället för mat och hyra osv! eller det värsta är egentligen att skryta om det!

  Josefin 2015-08-07 06:12:12
  Svara
 • Svinhärligt med shopping, nice catch! Vem behöver middag om man har en flott väska? Heja!

  Cecilia 2015-08-06 16:32:56
  Svara
 • Det är lite märkligt att det skall ”ätas nudlar” pga fattigdom var och varannan gång efter ett köp men ändå så framkommer det nya köp och resor konstant med ett par dagars uppehåll emellan. Lite dåligt uttryckt tycker jag.

  Jenny 2015-08-05 16:12:45
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!