Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Sista dagen på semestern

4R2A0390

Idag är sista dagen här på Ibiza. Imorgon bär det av hemåt. Jag är faktiskt riktigt taggad på att komma hem. Jag har varit borta för länge nu. Jag vill hem till min lägenhet och Stockholm. Det har varit en helt magisk semester, men nu börjar jag faktiskt bli trött på värmen. Svensk som man är. Haha, nu är jag sugen på lite lägre temperaturer. Jag är trött på att konstant känna mig varm och svettig. Att inte dricka Sangria varje dag till lunch, haha.

Det ska dessutom bli sjukt kul att komma tillbaka till jobbet. Den är en djävulskt uppbokad augusti som väntar. 
4R2A9913

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Ett superhett inredningstips! Nu när semestern är slut och pengarna börjar tryta, men hemmet kanske behöver en update inför hösten? Just nu har www.barstolar.nu sommarrea med 30% på HELA sitt sortiment. Allt ifrån coola barmöbler, till soffgrupper och matsalsbord. Skynda er in och fynda, det här vill ni inte missa!

  Caroline 2015-08-10 15:17:19 http://www.barstolar.nu
  Svara
 • Härlig bild ! <3

  C 2015-08-09 21:57:10
  Svara
 • Förstår dig! Dock har Isa ovan en poäng, några dagar hemma och man längtar bort igen. Dock är det fint väder just nu (i alla fall i Göteborg). Du som gillar träningskläder: såg en tjej på gymmet igår som hade så satans snygga tights, tog reda på tillberkarem som är ”IcanIwill”…deras Leo tights är hur snygga som helst. Kolla in dom!! Känns som väldigt mycket ”Petra-stil”. Have a safe flight!

  Jessica 2015-08-09 11:39:22
  Svara
 • hehe och efter typ 3 timmar i Sverige kommer du känna att du saknar värmen! ;)) välkommen hem iaf finis!

  ISA 2015-08-08 23:04:24 http://isabyl.devote.se
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!