Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Dagens outfit, spring på stan och nystart på Kampsportslabbet!

Randig-Klänning

 Klänning Zara, Skor Zara (som jag snott från Fanny och vägrar lämna tillbaka, väska Céline, hatt second hand. 

Idag har jag flängt runt på stan och plockat kläder till ett modejobb som jag ska styla i nästa vecka. Nu har jag precis kraschat hemma och ska göra klart några lämningar till tidningen innan jag och Markus ska gå och träna. Nu är det dags. Efter veckor av lathet (har nästan fått liggsår av allt solande) så är dagen kommen. Jag har tränat vid några enstaka tillfällen i sommar. Men sedan jag åkte till Marbella kan jag med handen på hjärtat säga att det inte alls blivit speciellt många knop. Haha, har snarare legat i friläge hela semestern och bara rullat fram de två senaste veckorna.

Men det ska det bli ändring på det nu minsann. Jag är megapeppad. Har bokat in flera pass med Kampssportslabbet så nu finns det ingen återvändo. Och den första september kör jag igång med dem på riktigt HARDCORE i 10 veckor. Haha, ska mjukstarta nu i tre veckor så min kropp inte får en chock och tror jag blivit galen. Så nu är det dags att sluta lyfta drinkar och börja lyfta vikter. Jag älskar att se resultat. Det spelar ingen roll om det handlar om jobb som träning. Men jag vill att det ska hända något. Antingen att jag orkar fler repitioner eller att jag får en större fastare stjärt. Jag tror dessutom det är viktigt för ens drivkraft och utveckling.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Petra Tungårdens webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry