Nyttiga Tacos

Nyttiga tacosIdag lagade jag och Markus nyttiga tacos till middag. Vi körde en asiatisk/mexikansk middagsmix. Första tuggan av den här härligheten var som en kulinarisk matexplosion. Okej, jag kanske överdriver en smula. Men den här thaidressingen är SÅ GOD. 
Thaimat
Något som är extremt viktigt när man ska göra minnesvärda asiatiska tacos är sås. Jag säger det igen sås. Jag gjorde en till sås på gräddfil, torkad vitlök och hackad ingefära. Till tacosen skulle vi äta biff. Men eftersom matbutiken inte hade en enda köttbit kvar, så fick det bli nötfärs. 
thaidressing
Idag gjorde vi en fuling. Jag brukar ju göra thaidressingen (har publicerat receptet flera gånger: här!) från scratch. Men idag hittade vi den här i thaibutiken. Så jag blandade ut lite av den här dressingen med olivolja, färsk pressad lime, cashewnötter, riven ingefära, sinnessjukt mycket koriander och soya. 

miller Markus drack öl till maten. Hur god ser den här ölen ut? Tycker öl ser så förbaskat törstsläckande ut när flaskorna kommer ut, nästan svettandes från kylen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hola. Länken till såsen funkar inte

  Charlotte 2015-09-04 11:38:31
  Svara
 • Nä hittar inget recept, tror det är fel länk? :( vill verkligen ha det!

  Eleonor 2015-08-19 22:11:24
  Svara
 • Ser sjukt gott ut! :)

  Doers Magazine 2015-08-12 09:07:01 http://doersmagazine.se/
  Svara
 • kommer du till wow i år? :)

  linnea 2015-08-11 23:51:41
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!