Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Veckans fynd: Väska från Lindex

lindex
Imorse var jag förbi Lindex showroom och plockade för modejobbet i nästa vecka. Jag hann även med en frukost med Mathilda, en av deras magiska pressansvariga. Det är sådan lyx att alla man jobbar med är så förbaskat trevliga. Hade kunnat hänga kvar där hela dagen och bara fika.

Dessutom fick jag med mig en liten present hem som jag fingrade på under hela frukosten. Nämligen den här godbiten som blir din för överkomliga 249 riksdaler. Dock landar den inte i butik förrän vecka 41. Så håll utkik efter den ladies!
lindex-cholé

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Är du säker att den skulle landat i butik v41? Kan inte hitta den någonstans eller på hemsidan

  Alexandra 2015-10-11 20:47:34
  Svara
 • Väskan känns så sjukt inspirerad av The Row, och jag älskar det!! Denna måste jag ha :)

  Selma 2015-08-15 19:31:20
  Svara
 • Är den i läder?

  Karoline 2015-08-11 18:09:46
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!