Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Ny hårfärg och hårförlängning!

W Lounge

Igår eftermiddag var jag förbi Emelie Johansson på W Lounge på Rådmansgatan. Hon är Hairtalks, hårförlängningen jag använder, tekniker i Stockholm. Vi hade bestämt att vi skulle prova något nytt. Så jag gav henne fria händer. Resultatet ska ni få se senare idag. Jag är sjukt nöjd! Det känns lite ovant, som det alltid gör. Men jag tycker det bli svinsnyggt. Ska bli kul att höra vad ni tycker!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Såg bild ovan Gud va snyggt det blev! Jag har alltid vart blond men vill ha förändring nu men inte för stor , ditt hår blev perfekt! Du vet inte vad för färger ect hon använde? Jag bor så långt från Stockholm annars hade jag åkt till din frisör!!
  Kram Isabella

  Isabella 2015-08-14 14:39:26
  Svara
 • Åh ska bli spännande att se!

  Ida 2015-08-13 12:28:39 http://www.idior.se
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!