Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Hårfärgen

2 Riche

Jag är så nöjd med den här hårfägen. Den passar bra nu till hösten. Det blir lite mer liv i håret och man får ett mycket varmare ansikte. Emlie Johansson på W Lounge var GRYM. Hon är Hairtalks tekniker i Sverige. Vi har även satt i Hairtalks löshår.

Den här dagen har bara runnit iväg. Flängt på massa roliga och spännande möten. Det händer så förbannat mycket kul nu – SÅ TAGGAD PÅ DEN HÄR HÖSTEN OCH LIVET JUST NU. Megapepp! Nu sitter jag på ett café och ska få klart en lämning till Metro innan jag kan ta helg. Ikväll ska jag och Markus bara chilla sönder. Jag är helt slut efter första jobbveckan och imorgon bär det av på bröllop i Norrköping. Jag har fått låna en sådan förbannat fin klänning från bästa By Malina.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vad fint håret blev! Vilken/vilka färger har du på löshåret?

    Linda 2015-08-14 21:23:53
    Svara
  • Ljuvlig hårfärg! Du passar superbra i den :).

    Smilla 2015-08-14 17:42:55
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!