Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Kosmetisk Pigmentering

gnailsIda Silén som driver salongen Saint de Lucy (som förlänger mina fransar, världens bästa ögonfransförlängare by the way)  började prata med mig för ett halvår sedan att hon funderade på att tatuera ögonbrynen. Jag frågade om hon inte var riktigt klok? Hon har nämligen världens finaste ögonbryn. Men som hon sa är de bara så fina när hon kämpat med att måla dem med ögonbrynsskugga i en kvart.

Det var då hon berättade om kosmetisk tatuering eller 3D pigmentering. Det första jag tänkte på var alla gamla skräckexempel från 90-talet med hårt tatuerade bryn som bokstavligen talat aldrig blivit bra.

Hon tipsade om den här tjejen, Gissel Cures. Sedan dess har jag följt hennes instagram slaviskt @gnaileyes – Jävlar, vad grym hon är på form. Människor som knappt har några bryn går därifrån med Kim Karadashian ögonbryn.

Jag är sjukt sugen på att testa det här. Jag har ganska mycket bryn i mig själv, men vill bara ha den sista svängen på slutet. Och fylla i på två ställen där de är glesa och vägrar växa. Det håller runt 2-3 år. Detta är alltså inte en tatuering. 3D pigmenteringen går inte lika djupt. Jag tycker att ögonbrynsskugga och ögonbrynspenna lätt kan se målat ut hur perfekt färg och precision med än målar med. Iallfall om man kollar nära.

Har någon av er testat det? Är ni nöjda?

FÖRSTÅR NI VAD SKÖNT? Att vakna med perfekta ögonbryn. Det är ta mig tusan livet på en pinne. 

kosmetisk pigmentering
Alla bilder är tagna direkt efter behandlingen. Så det lägger sig lite efter några veckor. Detta är alltså två olika människor. En till höger och en till vänster.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Jag sökte för att tag sedan runt efter 3d ögonbryn och kosmetisk tatuering och hamnade hos dig.
  Gissel är jättebra men helt galen väntetid så jag letade vidare och hämnde på en annan salong i Stockholm Zezil heter salongen.
  Jag kan säga att den tjejen som gjorde mina ögonbryn var sjukt duktig och väldigt noggrann! Hon var ganska nyutbildad och hade därför väldigt bra priser också :-)
  Www.zezil.se kan jag verkligen rekommendera och blev helnöjd :-)

  Linda 2016-04-02 20:27:48
  Svara
 • Det ser onekligen bra ut, men jag känner mig tveksam ändå. Jag har extremt glesa bryn och skulle verkligen behöva utfyllnad, men som sagt, osäker.
  En kollega på jobbet har gjort detta och det ser inte klokt ut. Vet inte vem hon har gått till, men hennes bryn är tamejfan grå/lila.

  Annika 2015-08-17 09:54:13
  Svara
 • Hej,

  Jag sitter just nu med 4 dagar gamla 3D-tatueringar. Min bästa kompis visade sina för ca 2 veckor sedan (då två veckor gamla) och jag blev helt såld! Såg inte ens att det var tatuerat och det ser man inte på mina heller!

  Nu är de såklart helt nya och kanske blir de sämre men igår satt vi och skrattade och jämförde och smetade vaselin på ögonbrynen och var hur nöjda som helst! Min kompis har just gjort sin andra och sista ifyllning och hon är hur nöjd som helst. Det gjorde lite ont i början men jag är väldigt pjoskig. Efter ca 5 min var det bara jobbigt att ha en hand i ansiktet när jag låg och lyssnade på poddar. Kändes inte alls. Förutom att jag räknar med att ha sjukt glansiga ögonbryn på jobbet i några veckor är det hellugnt.

  Jag rekommenderar!

  Victoria 2015-08-17 09:07:51
  Svara
 • Hej!
  Jag har gjort mina ögonbryn på en av de ”bättre” salongerna i sthlm.. nämner inget namn men det är ett av de som gjort dessa tatueringar längst och anser vara proffsigast. Var jättenöjd med formen och det såg verkligen naturligt och fint ut de första året, men under tiden bleks det och tappar mer pigment på vissa ställen då huden beter sig olika på olika ställen pga fett osv. Just nu sitter jag med gråa ögonbryn som visserligen fortfarande har en bra form att fylla i, men utan ögonbrynsskugga så ser det inte alls fint ut. Har till och med fått höra ”du har tatuerat ögonbrynen va, de är helt gråa” av en 12 åring.. :/ Visserligen går det att fylla i tatueringen igen, men det kostar ju mycket pengar så just nu är det nästan så jag önskar att jag inte gjorde dem från början. Rekommenderar att tänka igenom saken en gång extra innan man gör det.

  Elin 2015-08-16 20:39:59
  Svara
 • Jag skulle vilja veta hur det ser ut efter ett par år.. Finns det bilder på det? Känns spontant som att det borde ”suddas ut” och inte vara lika skarpt efter ett tag, som vilken taruering som helst, även om det inte går in djupt.. Eller?

  Leila Ekman 2015-08-16 19:52:52
  Svara
 • På Vallhallavägen i Stockholm finns en tjej (Jonna) som gör ”lösögonbryn” på samma sätt som en gör fransar. Hårstråna sätts dit en och en. Blir fantastiskt fint, honom är vad jag vet den enda som gör det i Stockholm än :)

  Sofia 2015-08-16 11:30:05
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Hur sitter dem? Någon som vet? Låter intressant om de sitter. Min franstjej (duktig och med lång erfarenhet) sa att hon testat det men att de inte satt nämligen då man lätt kommer åt brynen/skaver på dem. Hennes satt liksom typ en vecka och vem vill pynta x antal hundralappar för ngt som inte håller? Hon funderade på att börja med ögonbrynsförlängning för typ 10-11 månader sedan men vågade inte riktigt då hon tror att det kommer att innebära missnöjda kunder.

   Caroline 2015-08-16 12:27:52
   Svara
   • Svar på Carolines kommentar.

    Först måste jag bara be om ursäkt att jag sa totalt fel adress. Det är Vallavägen (i Haninge). Det är en familjeväns dotter som startat en salong som heter Studio Jonna (finns på Facebook). Hör av dig till henne så berättar hon hur det går till :)

    Sofia 2015-08-16 19:25:37
    Svara
 • Jag har gjorde mina bryn hos Giselle innan sommarn och kan inte vara mer nöjd! Resultatet är fenomenalt – finns inget att klaga på. Den kommande veckan är det dags att besöka salongen igen för den kostnadsfria ifyllningen. Den ingår och görs inom tre månader för att uppnå bryn i perfektion :)

  PS. Jag har gjort naglarna i åratal hos Gisell, hon är en perfektionist och vill bli bäst på allt hon gör – inget annat nöjer hon sig med. Så henne kan du lita på!

  Kram!

  Rebecca 2015-08-15 23:20:19
  Svara
 • GÖR DET! Jag har alltid fyllt i mina ögonbryn och önskat att jag vågade tatuera dom!! TUR att jag inte gjorde det för en kosmetisk pigmentering är det bästa som hänt mig – Gissell är det bästa som hänt mig. Jag hittade Gissells instagram av en slump och visste inget om pigmentering, blev besatt och har kollat upp alla i hela Sverige. Blir mörkrädd när jag ser andra som gjort pigmenteringar på andra salonger :O Gissell är överlägset bäst. Det var så klart ovant när jag gjort dem för dem är väldigt mörka första 2 veckorna och man är så rädd att de ska trilla av (hehe ja dem hör dom INTE). Hon gör stråna i din naturliga riktning och det är helt sjukt hur riktigt det ser ut. Hon var noga med att säga att det aldrig kommer att bli ett riktigt strå men de är fanken så nära man kan komma iaf. Jag har fått jättemycket frågor pm mina ögonbryn efteråt men inte för att det syns att det inte är mina, utan folk frågar vart min salong jag (vad de tror) färgar och formar mina bryn. Sen blir de chockade när jag berättar :-)

  Om du ska göra måste du göra hos Gissell Klart det känns men så ont gör det inte. Plus att man får bedövning innan hon gör på djupet. Man är också med hela tiden och får titta i spegel så man blir nöjd. Hon har dock sinnessjukt lång kötid.. Bra tecken i och för sig. Sen jag gjort har 4 kompisar till mig gått dit och alla är lika nöjda. Jag önskar att jag upptäckt detta tidigare <3 <3

  Hanne 2015-08-15 13:08:33
  Svara
 • Jag har och jag är nöjd! :) gjorda av @salongfrida_fjallbacka

  Kristin 2015-08-15 13:07:41
  Svara
 • Ja halelulia! Det är jag på bilden du la upp :) gjorde dem igår..
  Skrev ett inlägg om det på bloggen. Gjorde ont som f*n första 10 minuterna men sen lägger hon bedövning. Hon är fantastisk och sjukt duktig på form och färg. Just nu är de väldigt mörka men det blir snart bättre ;)
  Jag är galet nöjd med formen! Kör du kommer bli så glad när det är gjort.
  Tjing! Alexia
  familjeliv.se/blogg/alexia

  Alexia 2015-08-15 12:46:13 http://Www.familjeliv.se/blogg/Alexia
  Svara
 • Jag har gjort och är så jävla nöjd! Gjorde hos Anna step hon är grym, nu i efterhand ångrar jag att man inte gjort tidigare. Remomenderas starkt! Anna tog 3500 då ingick en påfyllning (kan låta dyrt men värt varenda krona ) :)

  Tina 2015-08-15 11:49:55
  Svara
 • Det där vill jag också göra men fattar inte riktigt. Jobbar hon på samma salong? Vad kostar det?

  jo 2015-08-15 10:35:12
  Svara
 • Gissell är världens sötaste! Har fixat mina naglar hos henne tidigare men nu går jag hos Monica på samma salong då Gissell fokuserar på bryn nu. Är själv galet sugen och har vänner som gjort brynen hos Gissell, hon är bäst!!!! En fröjd att hänga hos tjejerna i salongen ❤️.

  Ida 2015-08-15 10:27:38 http://www.idior.se
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!