Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Art Déco handtag, Spegelidé & förlorade auktioner.

handtag guld

  Hur fina är de här handtagen som jag snubblade över på Pinterest igår?Kul med något nytt! Finns att beställa här! I hallen har jag byggt en inbyggt skohylla och tanken var (är!) är att jag ska lyckas placera in spegel ovanför och vill gärna göra så att det ser ut som att den spegeln alltid varit där. Så nu ska jag banns mig ta tag i det. Måste leta snygga stuckaturer/lister – vill ha precis som på bilden! 

smart lösning
En vacker dag ska jag äga den här magiska fåtöljen/soffan från Ligne Roset i modellen Toga. Älskar den! Fick även syn på den här bokhyllan igår på Pinterest. Kul idé – istället för att göra en klassisk. 
64707_1Som ni vet är jag ett auktionsfreak och budade på den här servisen i helgen på auktionskammaren i vätterbyggden. Men förlorade den snopet. Hur MAGSIK är den här servisen? Lomonosov Ryssland, ”Cobalt net” – våra vägar korsas förhoppningsvis snart igen och då blir det vi. 
64440_1_mid

Den här lampan från Hans Agne Jakobsson gled mig också ur händerna. Jag snubblade på mållinjen och blev överbjuden med 100 kronor. Fan! 
IMG_9385Imorse var jag förbi Ibeyostudios och lånade kläder när jag istället fick upp ögonen för den här SINNESJUKT MAGISKA vasen från Alexander Lervik. Den där Lervik alltså. Allt han skapar är magi. Jag vill ha en här vasen NU <3 Ska maila och fråga vad mästerverket kostar!

Kan även tänka mig ett korkbord i marmor från danska Frama

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jättefint!
  Ett tips är att hålla koll på Bukowskis Market. Där har jag sett att Lomonosov Ryssland finns ute titt som tätt!

  Anna 2015-08-22 08:10:57
  Svara
 • Så himla fina beslag ju!

  It's Design 2015-08-20 10:46:47 http://www.itsdesign.se/
  Svara
 • Köpte det ryska porslinet, fast tekoppar, assietter , sockerskål o gräddkanna mycket billigt innan kommunismen föll. Fortfarande lika vackert och fantastisk kvalitet, enligt uppgift av säljaren går det att diska i maskin. Fast det har jag avhållit mig ifrån:)

  Annika 2015-08-17 22:15:48
  Svara
 • Fast vänta nu, sa du int nyss att du skulle leva på nudlar närmaste framtiden?

  Julia 2015-08-17 14:20:47
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!