Överraskningsdejt, Skärgårdsidyll, Rökta Räkor och Kräftor!

4R2A0687Förra onsdagen lurade jag bort Markus till Fjäderholmarna efter jobbet. Jag sa att jag hade en överraskning och att vi skulle mötas prick klockan 19.30 vid Strandvägen ett. Markus hade ingen aning om vart vi skulle, han trodde vi skulle äta middag på stan och blev superfånad när jag lotsade fram honom till färjan som tog oss till Fjäderholmarna. Markus har nämligen tjatat om Fjäderholmarna hela våren och sommaren.
4R2A0694
Hur härligt är det att den här idyllen ligger ett stenkast från stan. Närmare bestämt en halvtimme med båt. Man tackar och bockar som Stockholmare.
Fjäderholmarna
Det var extra kul att överraska Bråke, för han hade inte sett min nya hårfärg! Så här lycklig var jag över att vara framme och för att det äntligen blev sommar tillslut.
4R2A0723
Jag hade bokat bord på Rökeriet kvällen till ära.
räkorOch tack gode gud för att jag tog ett sådant förbannat bra beslut för de här rökta räkorna hade jag inte velat gå miste om för något i livet.
4R2A0749
Något som var ännu festligare var ÅRETS FÖRSTA KRÄFTOR <3 Helt klart även årets bästa förrätter!
4R2A0750
Jag var egentligen proppmätt efter förrätterna, vars fat jag nästan slickade. Men det var bara att pilla i sig den här himmelska fisk och skaldjurgrytan också!
4R2A0751Markus åt varmröktlax med primörer och dillsås. 
4R2A0742Vi fick bord precis vid vattnet. Och trots att vi frös och håret stod upp på armarna så kämpade vi som stolta svenskar mot kylan.
nknk
Tills jag gav upp och hängav mig kylan och istället lindade in hela kroppen i värmande rött fleecetyg.
4R2A0729

Medan Markus kämpade vidare och värmde sitt förlamade ansikte i solens sista strålar. Helt klart en av årets bästa dejter <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!