Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Tid för glasögon? Undersökning hos ögonspecialisten!

Syn Petra TungårdenI förra veckan hade jag äntligen min tid hos ögonspecialisten för mitt brytfel. Jag var nämligen hos optikern för mitt körkortsräkning. Och då visade det sig att jag hade ett brytfel, men han kunde inte säga var det var så jag fick en remiss till en ögonläkare. 

Jag ska göra en återkoll om två veckor. Då de ska droppa i någon form av ögondroppar som ska vidga pupillerna och göra att ögats muskler slappnar av. Läkarn tror att jag har ett brytfel som är vanligare hos äldre människor och att jag hela tiden spänner ögonen för att kunna se ordentligt. Vi får se vad som händer. Men största sannolikhet lär jag får glasögon, men som bara krävs när jag jobbar eller läser. Tur att det finns så förbannat mycket snygga bågar!

Ni har väl inte missat att jag sitter med i juryn för Specsavers – Årets snyggaste glasögonbärare den 2:a september. Mer info kommer!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Har exakt samma fel och fick köra samma dropp-historia. Rekommenderar dig att INTE ta tunnelbanan därifrån pga ser nada flera timmar efteråt ;-)

  Jennifer 2015-08-20 19:39:17
  Svara
 • Ah, vart kommer de snygga glasogon fran?

  L 2015-08-18 21:34:54
  Svara
 • Vilken fin blogg du har! Och du passar väldigt bra i glasögon :)

  Linnea, Fina Mig 2015-08-18 12:58:07 http://finamig.se/
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!