Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Ursnyggt: Triwa AW15

Triwa

För några dagar sedan släppte Triwa sin höstkampanj. Markus älskar Triwas klockor och bombade mig hela dagen med deras nyheter. Haha, tror ni han blev avundsjuk när jag fick välja en valfri modell från nya kollektionen. Jag använder nästan aldrig klockor. Men jag skulle ju behöva en så jag kommer i tid. Den här får åka på i nästa vecka till en vit skjorta och jeans. 

Triwa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • så jäkla snygg!!!

    AngelicasVärld 2015-08-21 14:49:12 http://angelicasvarld.com
    Svara
  • Fick du klockan helt gratis, oskattat eller fick du förtur att köpa en klocka från deras framtida kollektion då du jobbar inom mode? Nyfiken på hur det funkar inom blogg- och modevärlden när det gäller gåvor och förtur.

    TM 2015-08-21 13:49:05
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!