Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Vinn 7000 kronor att shoppa för med mig och Neutrogena!

NutrogenaNi minns väl min kampanj i våras med Neutrogena? Där jag fick testa deras serie Pink Grapefruit (som jag faktiskt fortfarande använder, bra betyg!). Nu har vi ännu ett kul samarbete igång för hösten. Just nu kan ni nämligen se mig i form av en ”Papp-Petra” i massa butiker. Så flott! Haha undra om jag kan få ärva en sådan efter kampanjen och ta fram till Markus när jag åker iväg utan honom. Så han inte behöver sakna mig så mycket.

HUR TÄVLAR DU?

Ta chansen att prova Neutrogenas produkter. Allt du behöver göra är att införskaffa två produkter och sedan svara rätt på följande fråga och ge en motivering:

Vems är citatet ”Fashion fades but style remains the same”?

Svara rätt så har ni chansen att vinna en shoppingdag med mig på Bubbleroom i Stockholm, där ni får hela 7000 kronor att spendera. Jag kommer hjälpa er med hur ni klär er bäst för er kropp och massa roliga stylinttips. Dessutom kommer vi äta en megaflott lunch på stan.

Allt ni behöver veta om tävlingen och hur ni tävlar finns här (klicka!).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Petra Tungårdens webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson