Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Bildkvalitén

Skärmavbild 2015-08-25 kl. 15.47.35

Jag ber om ursäkt för den fruktansvärt dåliga bildkvalitén på bloggen just nu. Vet inte riktigt vad som har hänt. Orginalbilderna är knivskarpa. Men när jag laddar upp de i bloggen ser det helt plötsligt ut som en värdelös mobilbild. Så himla tråkigt. Som att göra sig dödssnygg i timmar och så har ens dejt glömt glasögonen hemma.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • hahahah liknelsen är fantastisk…

    Felicia 2015-08-27 00:09:47 http://www.felicialma.devote.se
    Svara
  • När jag hade min blogg fick jag problem med det när de ändrade upplösningen på bilderna. Antagligen är det något som går snett i komprimeringen. Prova spara alla bilder i exakt samma upplösning som de laddas upp på sidan. Hoppas det löser sig. Keep up the good work :)

    Lina 2015-08-25 16:26:18
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!