Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Lägenhetsköp, Banklån, Resebolag, Modeveckan, Events, Home-inspelning, Ögonläkaren och Naprapat.

Zalando

Nu sitter jag och Linn på tåget hem till Stockholm. Helskotta vilken grym kväll det var igår på Sephora. Det var så bra uppstyrt och fanns så mycket kul saker att prova på och göra. Grymt uppstyrt Sephora. Jag och Linn var helt lyriska över alla roliga människor som kom. Jag ska göra ett utförligt inlägg så får ni se.

Just nu har min hjärna melt down. Ska skriva en text till jobbet men har så mycket där inne just nu att jag inte får fram ett vettigt ord eller något sammanhängande.

 Den här veckan har ”allt” hänt. Jag och Markus har hittat en lägenhet (SKA BERÄTTA MER OM DEN BLIR VÅR!?) och håller på att söka lån, få min värderad (det är en jävla karusell med banklån), vi har inte hittat något boende i Sydafrika så jag har agerat resebyrå på nätterna. Haft 3 event – två för Zalando och ett för Sephora på kvällarna. Och modevecka på det och alla ”vanliga” lämningar. Sedan har telefonen gått varm sedan Ellos Home inlägget kom upp (så kul att så många litar på mig och Sanna, haha).

Nu när jag ankommer till Stockholm ska jag till ögonläkaren en andra gång och droppa i något muskelavslappnande så hon kan se vad för brytfel jag har. För tydligen spänner jag musklerna hela tiden, så det går inte att avgöra utan. Och efter det får man inte sitta framför datorn eller anstränga ögonen (OLÄGLIG TAJMING, haha). Och direkt efter ögonläkaren ska jag till naprapaten. När vi var i Marbella så började jag och Markus tävla i vattenaktiviteter. Tillslut skulle någon hålla i en badring i luften och sedan skulle man dyka i från poolkanten. Men jag lyckas fastna i ringen i luften, så nacken knäcks bakåt och knackar till. Sedan dess har jag haft så ont i nacken att jag håller på att avlida. Så nu måste jag ta tag i det.

Ikväll ska jag andas. Stänga av mobilen och bara ligga i vår soffa på Markus och äta något förbannat gott i mjukisbyxor. Och hälla i mig iskalla cola light burkar, haha.

Varför händer alltid allting på samma gång? Haha! Nästa vecka har jag det lugnt som tusan eller iallafall rimligt mycket att göra.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Petra, var är kavajen ifrån? Har letat ända sen jag såg denna på di. Som en smäck! :)

  Micaela 2016-02-01 15:47:29
  Svara
 • Hej! Var har du hittat den fina kavajen? :)

  Louise 2015-08-30 17:20:09
  Svara
 • Petra, ditt liv verkar så jävla kul. Från jobb till privatliv. Och du känns så himla driven och vettig. Ser verkligen upp till dig!
  Massa kramar!!!!

  Sofie 2015-08-29 14:49:55 http://beingsofie.tumblr.com
  Svara
 • För kanske snart ett år sen skrev du att du var nere i Varberg för ett projekt. Jag kommer därifrån och är lite nyfiken på om det blev något av det?

  Carro 2015-08-28 18:25:23
  Svara
 • Wiii så mycket spännande!

  Ida 2015-08-28 16:32:35 http://www.idior.se
  Svara
 • Du skev att du skulle lägga upp ett sminkinlägg idag, när kommer det upp? :)

  M 2015-08-28 12:41:41
  Svara
 • Ta det försiktigt, vet att du älskar att ha många bollar i luften samtidigt men tillslut blir det för mycket. Bra att du planerar in en återhämtnngskväll iallafall :)

  Paula 2015-08-28 11:03:25 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!