Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Jag är tydligen 38 år!

Petra Tungården Före Efter

 Minns ni de här före- och efterbilderna från Kampssporslabbet och Svarta Lådan som togs förra året? Idag startade jag på ”riktigt” på Kampsportslabbet. Nu jävlar. Var inte riktigt lika urform som på de första bilderna. Men jag är ju inte direkt i min livstoppform. Framförallt så är min kondis ett jävla skämt. Haha, låg och flåsade som en dåre på golvet mellan intervallerna imorse. Nu är det två jävligt tråkiga veckor framför mig, innan man är i fas igen. Men det är bara att bita i det sura äpplet tills man fått upp flåset. Lite som att dra av ett plåster, det är bara att göra det. Jag vet att jag kommer tycka att det är kul

Vi gjorde även en invägning. Där man ser fettprocent, muskelmassa etc. Enligt deras maskin är jag 38 bast. Jävligt trist, haha. Elva år äldre än vad jag egentligen ska vara. Fanny (som är lika gammal som mig), en av mina PT’s, är istället 14 år enligt maskinen. Förbannade maskin. Jag har inte gått upp så mycket i vikt, bara lyckats omförvandla jävligt mycket muskler till fett på en sommar, haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hur lång tid är det mellan bilderna och vad gjorde du för träning och skillnad på mat? Kan du inte skriva ett inlägg om det, skulle vara peppade nu till hösten!

  thilda 2015-09-05 10:17:41
  Svara
 • Petra, du är så inspirerande, duktig och cool! Jag älskar att du skriver utelämnande bland, så man får en känsla av människan bakom alla snygga kläder :) You go girl!

  Stephanie 2015-09-01 08:59:19 http://stephaniehak.com
  Svara
 • Ååh jag vill också testa en sån maskin!

  Du är cp snygg Petra, du är det på insidan också, den kanske räknar mognad haha :)

  Lovisa 2015-08-31 21:29:18 http://Www.wallin.devote.se
  Svara
 • Det skulle jag nog tro om jag inte läst att du är 88:a. Jag är 87:a, dvs ett år äldre än dig, men jämfört med Dig, känner jag mig som 14 och skulle tippa på 35 ungefär på dig. Man kan inte tro att du bara är 88:a. din kroppsform, din stil, allt, du ser o känns MYCKET äldre.

  sanna 2015-08-31 18:40:50
  Svara
  • Svar på sannas kommentar.

   Märkligt att du känner dig som 14. Av din kommentar att döma är du en sån där tant som blivit elak av sin demens.

   Julia 2015-08-31 19:30:52
   Svara
   • Svar på Julias kommentar.

    Haha.:) +1 på den. Bitterhet gör en äldre snabbt så du har nog snart hunnit om Petra. ;)

    Linda 2015-08-31 20:06:28
    Svara
    • Svar på Lindas kommentar.

     Håller med, Petra du känns som typ 30+ MEN det är INTE illa menat. Precis som hon skrev -din kroppsform, din stil, allt, du ser o känns MYCKET äldre.! Men det menas inte varken elakt eller illa menat. :)

     Tina 2015-09-02 19:06:34
     Svara
     • Svar på Tinas kommentar.

      Precis! Jag menar inget illa eller att det skulle vara dåligt, utan, att det bara är så! Det kan ju snarare vara en komplimang.

      Sanna 2015-09-02 23:22:56
      Svara
 • Såg dig på Sephora eventet förra veckan och säger bara Woow. Du är riktigt snygg och ser då inte ur form ut. Du är en stor inspiration!

  Elise 2015-08-31 17:06:04
  Svara
 • Du är så jävla snygg! Skit i den där maskinen. Punkt!

  / Sandra, från Handelsbaren i somras.

  Sandra 2015-08-31 15:31:40
  Svara
 • Hej Petra!
  Lycka till, du kommer fixa det!
  Jag är ungefär i samma sits som dig (och säkert många fler med oss efter sommar och semester) och jag hoppas verkligen att du pumpar oss med inlägg om träning och mat nu så man kan få massa härlig inspiration! Behöver det!
  Tack för en härlig blogg! Och lycka till med lägenhetsköpet! Kram på dig!

  Jeanette 2015-08-31 13:04:47
  Svara
 • När kommer sminkinlägget du skrev du skulle lägga ut i fredags? Väntar :)

  J 2015-08-31 13:03:57
  Svara
 • Jag fick (av en helt annan orsak) göra en body scan för tre år sen och den talade om för mig att jag hade en kroppsfetthalt på 40,4 %. Jag var galet fet på insidan, men bara lnågra kilo för tjock på utsidan. Snacka om käftsmäll! Jag började springa och la om min kost lite granna. Nu är jag nästan 7 kg lättare och väntar på en ny scan för att se hur insidan mår.

  Annika 2015-08-31 12:43:56
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!