Årets Glasögonbärare

Årets glasögonbärare SpecasversIgår hölls Årets Glasögonbärare på Sturecompagniet för tionde året i rad. Duktiga Ebba von Sydow höll i galan. Jag var med i juryn tillsammans med tre andra b la Emilia Klang på Plaza som ni ser längst till höger. 
_R2A7185
Ingela som vann blev så himla glad. Jag blev såklart extra glad för att Ingela vann med just mina bågar som jag designat för Specsavers. Det var så kul för hon hade ringt ner och hetsat Specsavers i Skellefteå. För det fanns bara ett par kvar och så fick hon dem. 
_R2A7202
De hade en fotoautomat där som vi gick lös i. Älskar fotoautomater <3
_R2A7193
Sedan mötte jag upp den här sötnosen. Vi skulle egentligen fira vårt lägenhetsköp. Men båda var så förbannat trötta att vi gick ner på Sveavägen och gick in på en sunkig mongolisk buffé, haha. Så vi får fira i helgen när vi är lite piggare. 
Petra Tungården Oufit
Jag svidade om från den lilla svarta till min nya stickade klänning från Cubus. Hur snygg? Värsta kapet! Perfekt längd också. Känns som att man glider runt med myströjan grande på stan. Haha, var inte så sur som jag såg ut. 

Nu har jag PT-pass på Kampsportslabbet (snälla gode gud hjälp mig – är livrädd). Efter passet ska ni få se nya lägenheten! Hurra!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
36kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!